Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Helghan Killzone Shadow Fallissa

Killzone: Shadow Fall

Lopputekstit valuvat parhaillaan ruudulla. Viikolla tarinaa vietiin eteenpäin vähän kerrassaan ja nyt sunnuntaina kuuden tunnin session myötä saavuttiin päätepisteeseen saakka.

Pelistä ollut vahvoja ennakkoluuloja. Siihen on monta syytä, mutta ennenkaikkea se ettei hahmot ja maailma ole sytyttänyt oikeastaan missään vaiheessa. Tässä onnistuttiin kuitenkin paremmin kuin osasi odottaa. Tunneside päähahmoihin luodaan heti alkutaipaleella ja se saa vain lisää syvyyttä loppua kohden. Viha, rakkaus?, petos ja luottamus. Näistä aineksista on Shadow Fall.

Maisemat saavuttavat eeppiset mittasuhteet. Grafiikka on mitä kauneinta ja kun sitä katsoo suuren television paneelilta ei voi kuin ihastella ja hämmästellä. Grafiikkahoron silmäkulmat kostuvat moneen kertaan.

Nyt tästä jäi sellaiset tunnelmat, jotta pakko päästä näkemään mitä tapahtuu tämän jälkeen. Se on onnistuneen kampanjan tunnusmerkistöä tarkoittanut tähän asti. Kun vielä verkkopeli on addiktoinut toden teolla, on ainoa oikea arvosana tälle kiitettävä.

Kirjaudu kommentoidaksesi