Tomb Raider: Definitive Edition

Lopputekstit tekijöidensä kuvilla lipuu parhaillaan ruudulla. Upea toiminnallinen seikkailu takana kevyillä pulmatehtävillä. Kolmannesta persoonasta ja kamera on aina siellä missä pitääkin. Samaan tapaan kuin AC: Black Flagissä, myös tässä keräilyä riiittää. Itse en siihen toimeen niinkään langennut, pääasia oli viedä tarinaa eteenpäin. Ohjaus kiipeilessä ja nopeissa käänteissä on erinomaisesti toteutettu. Pelaajaa ei kiusata teknisillä kömmellyksillä. Kaikki toimii nätisti ja pelaaja voi keskittyä olennaiseen.

Tekijöillä on ollut pitkäikäisen pelisarjan taakka voitettavana. Ovat rohkeasti kuitenkin uudistaneet ja vieneet Lara Croftin uudelle pelaaja- sekä konsolisukupolvelle. Lähdin hakemaan tästä Tomb Raiderin tavaramerkkejä; tasoloikkaa, toimintaa, pulmatehtäviä, Laran tiukkaa toppia ja tuplapistooleja. Kaikkia näitä saatiin. Lopussa vielä selkeä vihjaus seuraavasta osasta. Menee hankintaan heti julkaisussa.

Läpi 77%. Aikaa meni arviolta 12-15 tuntia. Läpäisyn jälkeen pääsee vielä takaisin poimimaan puuttuvat tavarat. Ei löydy suomenkielistä lokalisointia. Verkkopeliä seuraavaksi.

Kirjaudu kommentoidaksesi