Trials Fusion

Vastaus: Trials Fusion
Läpi mentiin voimalla kun ei taidot riitä. Näinhän se perinteisesti on mennyt, eikä Trials Fusion tee tässä poikkeusta. Parhaillaan lopputekstin mystinen morse-koodi ilmoittelee jotain salaperäistä taustalla. Nimistä päätellen tekijäporukka on hyvin kansainvälinen. Siitä huolimatta voidaan kait yhä puhua suomalaisesta pelistä pääjehujen vedellessä naruista helsingistä käsin.

Tässä vaiheessa ei olla vielä kuin päästelty varastorasvat putkesta. Mikäli pitkäjännitteisyyttä vain riittä, on tässä haastepeli pitkälle tulevaisuuteen. Aina voi nokittaa frendiä, uutta ja vanhaa Trialsin pariin eksynyttä.

Itselle ohjaus on yhä suuri mysteeri. Mikäli mentäisiin suorassa verkkopelissä, olisi täällä takuuvarma jumbosijalainen. Sellaista tasaisen eheää suoritusvarmuutta ei vaan saa vieläkään aikaiseksi. Tuurilla mennään ja retryä painellaan usein myös tahattomasti vanhasta tottumuksesta.

Taitopeli, joka erottelee kyllä harvinaisen selvästi jyvät akanoista.

5/5 "Raivostuttavan addiktoiva"

Mukana tulee pätevä rataeditori. Erikoista siinä on symboli-tulkilla varustettu kevyehkö koodausjärjestelmä, eräänlainen ohjelmointikieli. Sillä rakennetaan fysiikat, tapahtumat ja paikalliset äänimaisemat. Tässä muutama yksinkertainen esimerkki allekirjoittaneelta:

Ruins: http://youtu.be/g7TOOIFmiNI

Kik-Start Fusion: http://youtu.be/3wY3InbCopw

Kirjaudu kommentoidaksesi