Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Diablo 3: The Ultimate Evil Edition

Lopputekstit valuvat parhaillaan ruudulla. Peli läpäisty hahmoluokalla Crusader, levelin ollessa 61. Vaikeustaso Expert. Tosin ensimmäiset parikymmentä leveliä meni Normalilla kun haettiin vielä tuntumaa uuteen peliin. Kannattaa heittää heti vain niin vaikealle kuin saa. Siten enemmän rahalle vastinetta.

Vastoin odotuksia jatkuva lootti, tavaroiden tienaaminen oli ihan hauskaa. Kuin olisi trophyn saanut, vaikka ei tässä mitään horoja olla siihenkään suuntaan. Oma hahmo oli miekkasankari muutamalla kivalla taikavoimalla. Näiden komboilla mentiin. Ensin passaan päälle vyöryvän joukon paikoilleen, eli stunnia. Siihen perään pyörremyrsky vainoamaan ja miekalla perään.

Tarina meni komiasti ohi ja korkealta. Pääosissa oli hakkaa päälle eli hack'n'slash. Sitä kuorrutettiin iloisen värikkäällä ja räiskyvällä ilmeellä. Tärinät tulivat mukavasti ohjaimeen asti. Tuntuma tapahtumiin oli hyvä ja tästä pääsi ihan nauttimaan. Sopiva väline uppoutua nopeasti pelin lumoihin ja unohtaa kaikki muu ympäriltä.

Peli suorastaan huusi lokalisointia. Ilman sitä vain neljä tähteä eli 8 1/2.

Kirjaudu kommentoidaksesi