Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

bloodborne

Bloodborne

Peli läpi ja niin kuin tätä upeaa kokemusta halusi pitkittää. Lopputekstit valuvat parhaillaan ruudulla. Nimistä päätellen lokalisointiin osallistunut valtava määrä työväkeä, seikka, joka täällä varmisti ostopäätöksen. Nyt 79 tunnin jälkeen voi sanoa kyseessä olevan henkilökohtaisella tasolla yksi merkittävimmistä peleistä. Menee suoraan ykköseksi tässä nykyisessä sukupolvessa.

En alkuun ollut Bloodbornea edes hankkimassa. Japanilainen, vaikeaksi mainittu synkistely ei aivan ole siitä kategoriasta, josta olen tottunut pelini poimimaan. Sitä suurempi oli yllätys huomatessaan alun tylytyksen jälkeen pitävänsä pelin asettamasta haasteesta. Siinä on sutjakkaan suoraviivaisen mekaniikan lisäksi pelin upea koukku. Tässä pääsee ylittämään itsensä. Läpäistessään alkuun mahdottoman, voi jopa aidosti olla ylpeä suorituksestaan. Eräänlainen miehuuskoe. Kykenen helpohkojen massapelien jälkeen läpäisemään myös ainakin vielä jokin aika sitten marginaalissa lymyilleen hard core-kokemuksen. Ilman kädestä pitämistä.

Nyt on tyhjä olo. Voiko mikään muu kuin II-osa vastata tätä kokemusta? Ainakin vertailun pohjana tulee Bloodborne säilymään vielä pitkään. Mestariteos.

10

Tein videon upean pelin kunniaksi. Ei sisällä vakavia paljastuksia:

Tässä puolestaan kutsun satunnaisen pelikaverin auttamaan:

Kirjaudu kommentoidaksesi