Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Esikatselu - Sonic Advance

Sonic täyttää vuonna 2001 kunnioitettavat 10 vuotta ja tämän juhlavuoden kunniaksi Sega julkaisee näillä näkymin kaksi Sonic-peliä juhlistamaan tätä merkkihetkeä. Toinen on takuuvarma Dreamcast-hitti Sonic Adventure 2 ja toinen Game Boy Advancelle vuoden lopussa tuleva Sonic Advance.

Sonic Advance on paluu entiseen. Peli rakentuu hyvin samalla tavalla, kuin pelin klassiset ensimmäiset versiot Segan vanhoilla konsoleilla. Peli on kaksiulotteinen ja sisältää Sonic-peleille tuttuja tavaramerkkejä, juoksemista, rinkuloiden keräilyä ja pahan Dr. Robotnickin päihittämistä.

Pelin ensimmäiset esitetyt videot osoittivat hyvin, millaiseen vauhtitykitykseen Game Boy Advancella päästään. Sonic Advance on F-Zero: Maximum Velocityn ohella varmasti kovavauhtisin GBA-peli tähän asti -- ruutu rullaa kovaa vauhtia ohi, mutta onneksi tasot on suunniteltu juuri siten, että nopeus ei sekoita pelaajaa.

Kenttien määrää ei ole vahvistettu, mutta tekijät lupaavat, että pelattavaa riittää. Tätä korostaa myös se, että lupailtu linkkikaapelituki on todella mukana. Tämä tarkoittaa sitä, että kahdella GBA-konsolilla voi pelata Sonic Advancea kaksinpelinä. Myös nelinpelistä liikkuu netissä huhuja, mutta sitä ei ole vielä vahvistettu lopullisesti.

Pelattavuus on kokenut muutamia uudistuksia muihin 2D Sonic-peleihin nähden. Tekijät ovat tunkeneet mukaan Sonic Adventure 2:sta tutun grindausmahdollisuuden. Tämä tarkoittaa sitä, että pelihahmo voi hypätä kaiteelle tai ulokkeelle ja liukua sitä pitkin alas. Ei ehkä niin hyödyllistä, mutta komean näköistä.

Kaikkiaan, Sonic Advance on varteenotettava haastaja Mariolle, kun se ilmestyy joulumarkkinoille tämän vuoden lopussa. Ainakin minun mielenkiintoni heräsi tähän peliin ja kyllähän se tunkeutui myös ostoslistalleni.

Kirjaudu kommentoidaksesi