MechAssault laajenee laajenemistaan

Microsoft on julkaissut ilman ennakkovaroitusta kolme uutta moninpelikarttaa MechAssaultiin Xbox Livessä. Kahden kartan mukana tulee myös muutama uusi pelimuoto.

Ensimmäinen kartta on jäinen Jotenheim. Kartta on tarkoitettu edellisessä laajennuksessa julkaistuun ja nopeasti laajan kannattajakunnan saaneeseen Capture the Flag -pelimuotoon.

Toinen ja kolmas kartta kantavat nimiä Demolition Town ja Rock Solid. Näissä kahdessa uutukaisessa on mahdollista pelata jo olemassa olevien pelimuotojen lisäksi myös uusia pelimuotoja, jotka ovat Skirmish, Team Skirmish, Scout Match, Team Scout Match ja Giant Killers.

Skirmish-otteluissa pelaajilla on käytössään vain kevyitä tai normaalikokoisia mechejä. Scout-pelimuodoissa valittavat mechit ovat vastaavasti rajoitettu kevyisiin mecheihin. Mielenkiintoiselta kuulostavassa Giant Killers -pelimuodossa maksimissaan seitsemän pikkuruista Elemental-mechiä kamppailevat yhtä raskasta mechiä vastaan, jonka tuhonnut muuttuu itse seitsemän kääpiön jahtaamaksi raskaaksi mechiksi.

Kirjaudu kommentoidaksesi