Dynasty Warriors 4 - tietoa ja kuvia

Pari kuukautta sitten uutisoitu Koein Dynasty Warrior 4:n ilmestyminen Xboxille saa varmasti monen hack'n'slash-pelien ystävän suun hymyyn eikä syyttä, pelin neljänteen osaan on panostettu eritoten ja kehittäjä Omega Force onkin keskittynyt lisäämään aiemmista osista tuttuihin massiivisiin taisteluihin enemmän syvyyttä mm. kiivailla kaksintaisteluilla vihollispäälliköitä vastaan, sekä suuren määrän raskasta kalustoa aina katapultteista muurinmurtajiin ison sodan vakuuttavuutta lisäämään.

Tämän lisäksi taisteluissa on enemmän vääntömomenttia tweakatun tekoälyn ansiosta ja näin satojen yhtäaikaisten sotureiden toimiminen sotatantereella on astetta loogisempaa. Pelin uudelleenpeluuarvoa lisää uusi "Edit Mode", jonka avulla pelaaja voi tehdä oman soturinsa henkivartijoineen ja lähettää nämä keskelle rähinää. Kaksinpelitila DW 4:sta löytyy myös, joskaan ikävä kyllä Live-rähinöihin asti ei moninpelaamista ole laajennettu.

Xbox-versio sisältää myös täyden Dolby Digital 5.1-äänituen joten luvassa on varsin vakuuttavaa japanihenkistä sotimiskorahtelua, kalsketta ja tuskanhuutoja mikäli homma hoidetaan hyvin. Graafisella puolella DW4 näyttäisi olevan varsin mallikkaassa kuosissa mikäli näihin screenshotteihin on yhtään uskominen.

Tarjolla on todennäköisesti Xboxin actionpeliystäville hiotun varma hankinta, joten syyskuuta kannattaa tarkkailla jolloinka pelin on määrä ilmestyä kauppoihin.

Kirjaudu kommentoidaksesi