Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Shenmue 3 vahvistettu?

Segan Dreamcastilla alkunsa saanut Shenmue-pelisarja on kerännyt ympärilleen valtaisan kannattajakunnan. Aktiivisimmat kannattajat ovat vaatineet Segan AM2-kehitysstudiota jo pitkään tekemään sarjaan kolmannen osan, mutta vielä alkuvuonna Segan sanottiin epäröivän, mihin suuntaan sarjaa jatkettaisiin. Julkisuudessa vilauteltiin myös mahdollisuutta sarjan päättävästä DVD-elokuvasta, joka kuitenkin kuopattiin nopeasti.

Polygon-lehden saamien tietojen mukaan Segan AM2-kehitysstudio olisi vihdoin ja viimein paljastanut jatkavansa Shenmue-sarjaa kolmannella pelillä. Mitään sen kummempia yksityiskohtia ei kuitenkaan ole paljastettu koskien pelin tarinaa, julkaisuajankohtaa tai edes julkaisualustoja. On erittäin todennäköistä, että peli ilmestyisi ainakin Xboxille Shenmue 2:n ilmestyttyä Dreamcastin ohella vain kyseiselle mustavihreälle konsolille. Tarkempia tietoja pelistä pitäisi saada syyskuussa.

Tiedon luotettavuutta voi jokainen puntaroida itsekseen. Aivan täysin vedenpitävänä tietoa ei kannata pitää ennen kuin Sega tuo asiasta esille yhdelle lehdelle myöntämää paljastusta konkreettisempaa tietoa.

Kirjaudu kommentoidaksesi