Unreal II:n Xbox-käännös vihdoinkin vahvistettu

Atari (ent. Infogrames) vahvisti vihdoinkin huhun Unreal II: The Awakeningin kääntymisestä Xboxille (lue Xboxfinin alkuperäinen uutisartikkeli täältä).

Suorasta PC-käännöksestä ei kuitenkaan ole kyse: tänään julkaistussa lehdistötiedotteessa kerrotaan Xbox-version sisältävän lukuisia parannuksia alkuperäiseen peliin ja uusia pelimuotoja, joista tärkeimpänä on moninpelituki. Kaikkia Live-pelaajia varmasti lämmittää tieto siitä, että Xboxin Unreal II tulee tukemaan Xboxin Liveä. Moninpeli Livessä tulee painottumaan tiimityöskentelyyn ja pelissä voi mm. valita oman hahmoluokan. Kaikille livettömille ja heille, ketkä haluavat pelata moninpeliä itsekseen, on hyvä uutinen se, että pelistä löytyy myös tuki boteille, eli tietokoneen ohjaamille vastustajille. Peli tulee myös tukemaan jaetun ruudun co-op-moninpeliä, jossa yksinpelikampanjaa voi pelata kaverin kanssa samalla koneella.

Atari on luvannut Unreal II: The Awakeningin ilmestyvän Euroopan pelimarkkinoille jouluksi. Xbox-version käännöksestä vastaavat Tantalus ja alkuperäisen pelin kehittänyt Legend Entertainment.

Kirjaudu kommentoidaksesi