GameCube: Kokovertailu 1

Nintendo GameCube-konsolin koko on jo ollut pitkään suuri kysymysmerkki pelimaailmassa. Tämän artikkelin tarkoituksena on selvittää kaikki GC-konsolin kokoon riittyvät mahdolliset kysymykset.


GameCube ja Nintendo 64

Kuten voit havaita ylläolevasta kuvasta, on varsin selvää, että GC-konsoli on todella pieni ja soveltuu hyvin ahtaisiinkin paikkoihin. Nintendo 64 on verrattauessa isompi sekä leveydeltään että pituudeltaan.


GameCuben ja Nintendo 64:n ohjaimet

Jälleen selvä osoitus siitä, että GC on huomattavasti Nintendo 64-konsolia kooltaan pienempi. Japanilaisten pelaajien mielestä N64:n ohjain on liian iso, kun taas länsimaisten pelaajien mielestä liian pieni, joten Nintendo on päätynyt eräänlaiseen kompromissiin GC:n ohjaimen kanssa.


GameCube ja Game Boy Color

GameCube on seuraavan sukupolven pelikonsoleista selvästi korkein, mutta nähtävästi Game Boy Color on silti GC:tä korkeampi. Tämä on aikamoinen yllätys, mutta samalla myös varmasti oikea ratkaisu Nintendolta.


GameCuben ja Nintendo 64:n pelit

Nintendo 64:n suhteellisen kookkaat levykkeillä tulevat pelit pienentyvät hieman GameCuben uusien miniDisc-DVD-levyjen kautta.

Kuvat: www.nintendo.com

Kirjaudu kommentoidaksesi