Uutta tietoa 3DO-huutokaupasta

Kuten aiemmin uutisoimmekin, seitsemän pelijulkaisijaa on ilmoittautunut huutokauppaan 3DO:n omistuksessa olevista pelisarjoista ja tuleviin peleihin liittyvästä materiaalista. Kaupan ovat Street Racing Syndicate, Heroes of Might & Magic, High Heat Baseball, Army Men, Jacked, Cubix ja paljon erillistä materiaalia.

Ubi Soft on edelleen johdossa Heroes of Might & Magic -sarjasta, mutta myös Eidos ja Turbine Entertainment ovat siitä kiinnostuneita. Aiemmin spekuloitiin, että Microsoft saattaisi olla kiinnostunut Street Racing Syndicate -ajopelistä, mutta tällä hetkellä siitä vääntää Eidos Namcon ja JoWoodin kanssa. SRS:n voittajalle on luvassa muutakin kuin pelkkää materiaalia, sillä sopimukseen kuuluu myös brittiläinen kehitysstudio Eutechnyx.

SRS:n sijaan Microsoftin kerrotaan olevan kiinnostunut 3DO:n High Heat Baseball -urheilupelistä, josta se kamppailee Eidoksen ja Craven kanssa. Eidoksen vahvaa panostusta täydentävät vielä Army Men -sarja, jonka omistuksesta yhtiö kisaa Turbinen kanssa.

Jacked ja Cubix eivät ole aivan yhtä kiinnostuneita katseita keränneet, mutta niillekin olisi uusi koti löytymässä JoWoodilta ja 4kids Entertainmentilta.

Muun materiaalin kohtalosta ei ole tarkkaa tietoa, mutta yllättäen 3DO:n entinen pääjohtaja ja perustaja William T Hawkins on merkattu hyväksytyksi tarjoajaksi 3DO:n internet-patenteista. Mieheltä saatetaan kuitenkin evätä oikeus ostaa entisen yhtiönsä materiaalia, sillä asiasta on valitettu. 3DO:n patentteja olisi haalimassa itselleen myös esimerkiksi Turbine Entertainment.

Kirjaudu kommentoidaksesi