Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Uusintapainos TOCA Race Driverista? (päivitetty)

Muutamille pelisaiteille on levinnyt huhuja Xboxille, PlayStation 2:lle ja PC:lle ilmestyneen TOCA Race Driverin uusintapainoksesta, joka ilmestyisi vain Xboxille ja mukaan olisi pakattu alkuperäisestä pelistä uupunut Live-tuki. Verkossa voisi ajaa 20 auton kisoja – tosin näistä vain 12 olisi itse pelaajien ohjauksessa, 8 muun ratissa häärisi tekoäly. Pelin olisi määrä ilmestyä vielä tämän vuoden puolella noin 30 euron hintalapulla varustettuna.

Korostan kuitenkin, että kyseessä on pelkkä huhu, johon kannattaa suhtautua suurella varauksella, sillä Codemasters ei ole virallisesti vahvistanut tätä tietoa.

Päivitys 21.8.2003:

Codemasters näyttäisi todellakin julkaisevan Live Edition -lisänimeä kantavan version TOCA Race Driveristaan. Virallisen tiedon mukaan uutukainen omaa samat ominaisuudet kuin alkuperäinen pelikin, mutta sen lisäksi mukana on täysin uusittu moninpeli, joka tukee Liveä ja System Linkkiä. TOCA:n Live-ominaisuudet kattavat luonnollisesti kaikki Quick Matchiin, Optimatchiin ja kavarilistaan liittyvät toiminnot. Pelaajat voivat myös puhua kisojen aikana kahden lähimmän ihmiskuskin kanssa. Huhu osui lähes täydellisesti nappiin, mutta hintatiedot SPOnG.com oli arvioinut väärin: uusintapainoksen arvo on noin 50 euroa. Codemasters on asettanut TOCA Race Driver Live Editionin julkaisuajankohdaksi lokakuun lopun.

Kuvia pelistä on tulossa piakkoin. Kiitokset päivitystiedoista Plan 1:lle!

Kirjaudu kommentoidaksesi