Nintendo Finland avattu

Tämä pääkirjoitus on sen kirjoittajan henkilökohtainen mielipide, eikä se välttämättä edusta NintendoFIN-sivuston virallista kantaa.

Kuluneet kuukaudet ovat olleet aikamoista vuoristorataa etenkin minulla ja kotisivuprojekteillani. Sulkiessani Nintendo World- ja Dreamcast World-sivustoni, vakuuttelin itselleni, että en enää ikinä tule tekemään minkäänmuotoista sivustoa. Kuinkas kävikään?

Tervetuloa Nintendo Finlandiin, jonka alkuperäinen idea lähti jälleen kerran siitä, että Suomeen pitäisi saada kunnon sivusto, joka tulisi käsittelemään Nintendon seuraavan sukupolven pelikonsoleita, Game Boy Advancea sekä Nintendo GameCubea. Ja kun netissä oli jo valmiina PlayStation 2 FIN ja Xbox FIN, niin mikä olisikaan ollut parempi idea, kuin yhteistyö näiden sivustojen välityksellä...

Toivottavasti nautit työni tuloksista ja tämä sivu tulee paisumaan entisestään seuraavien kuukausien aikana. Lopullisena tavoitteena on saada Nintendo Finland oman domain-osoitteen alle, mutta toistaiseksi sivut sijaitsevat tässä tutussa osoitteessa eli www.makiil5.pp.fi! Jos olette poistaneet tuon osoitteen bookmarkeistanne, nyt on hyvä idea pistää se nopeasti takaisin!

Nintendo Finland eroaa Nintendo Worldista hyvin paljon, etenkin sisältönsä puolesta. NF pyrkii huomattavasti korkeampaan laatuun ja esimerkiksi arvosteluiksi ei hyväksytä ihan minkälaisia raapustuksia tahansa (kunhan arvosteluita sitten joskus alkaa edes tulemaan). Lisäksi, vanhalla sivulla lähes kaikki jutut olivat suoria käännöksiä ulkomaisilta pelisaiteilta ilman minkäänlaista mainintaa alkuperäisestä tekijästä. Nyt tämäkin tulee puuttumaan -- omaperäisyyttä tulee juttuihin lisää ja ainakin suorissa käännöksissä on suorat linkit alkuperäisille sivuille sekä kommentteja koskien kyseistä juttua minulta eli sivun webmasterilta.

Tätä sivua tullaan päivittämään ainakin kerran viikossa (pidätän oikeuden poikkeustapauksiin) -- uutisia tosin toivoakseni useamminkin.

Nauti siis sivusta ja toivon, että palaat tänne myös uudestaan. Kävijäodotukset eivät ole järin korkealla, mutta toivoakseni GameCuben ja Game Boy Advancen julkaisun lähestyessä tämäkin saadaan muuttumaan.

- Esa Mäkijärvi, webmaster

Kirjaudu kommentoidaksesi