Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Esikatselu: Extreme G3

Nintendo 64:llä aiemmin esiintynyt vauhtipelisarja on nyt myös tulossa GameCubelle. Aiemmin Nintendon konsolille yksinoikeudella tullut sarja on kolmanteen osaan päästyään jo ehtinyt ilmestyä Sonyn PlayStation 2:lla, mutta Acclaim lupaa GC-versioon mukavan määrän uudistuksia PS2-versioon nähden.

Itse pelissä pelaaja ohjaa futuristisia moottoripyöriä sekä ajelee suuntaan ja toiseen kiemurtelevia ratoja tavoitteenaan saavuttaa ykköspaikka. Mukana on 12 erilaista moottoripyörää ja yhdeksän erilaista rataa.

Visuaalisesti peli on ainakin GC-version videoiden ja ruutukaappauksien sekä PS2-version perusteella varsin herkullisen näköinen. Ruutu päivittyy 60 kertaa sekunnissa ilman hidastumisia ja pelaaja voi nähdä kauas horisonttiin ilman minkäänlaisia graafisia ongelmia. Acclaim on lisäksi lupaillut, että GameCuben tehoja käytetään hyödyksi mm. ylimääräisten valoefektien täyttäessä ruudun. Toinen mukava visuaalinen efekti on äänivallin rikkoutuminen, joka on tuttu edellisistä osista. Kun äänivalli rikkoutuu, ilma moottoripyörän ympärillä alkaa muuttua tyylikkäästi.

Extreme G3 lainaa varsin surutta Nintendon omaa futuristista ajopelisarjaa, F-Zeroa sekä Wipeoutia, toista futuristista huristelupeliä. Radat on suunniteltu niin, että niitä voisi sijaita vain tulevaisuudessa. Esimerkiksi erilaiset loopit on ennakkotietojen mukaan varsin maukkaasti toteutettu. Pelaajaa vaikeuttamassa on lisäksi lukuisia tietokoneen ohjastamia kilpailijoita, ja kentissä on myös paljon erilaisia lisätavaroita, kuten turboja sekä erilaisia aseita.

PlayStation 2-versiossa ollut moninpeli kahden pelaajan voimin kaksinkertaistuu GameCube-versioon, sillä tekijä lupaa nelinpelitukea. Moninpeli tulee taatusti olemaan vähintään kohtalaista hupia.

Exteme G3 on tulossa GameCuben julkaisuun ja siitä nähdään ensimmäiset maistiaiset Marraskuun aikana, kun GC julkaistaan Yhdysvalloissa. Tällöin pelin todellinen luonne paljastuu, mutta N64-versioiden perusteella kovinkaan suurta syytä huoleen ei ole.

Ruutukaappauksia:

Kirjaudu kommentoidaksesi