Nintendo Finlandin tulevaisuus

Tämä pääkirjoitus on sen kirjoittajan henkilökohtainen mielipide, eikä se välttämättä edusta NintendoFIN-sivuston virallista kantaa.

Nintendo Finland on jo ollut pystyssä Huhtikuusta 2001 lähtien, joten nyt on ehkä sopiva aika käsitellä tämän sivun tulevaisuutta.

Sivu on jo ollut jonkun aikaa tässä nykyisessä makiil5.pp.fi-osoitteessa, joka on suhteellisen vaikea muistaa muihin konsolifin.net-verkoston sivuihin verrattuna (joilla kaikilla on siis tätä kirjoitettaessa oma domain-osoite). Pitkään on jo puhuttu ja toivottu Nintendo Finlandin domain-osoitetta. Tätä ei kuitenkaan aivan heti pystytä toteuttamaan lähinnä rahoitusvaikeuksista johtuen, mutta suunnitelmat ovat jo yllättävänkin pitkällä. Näillä näkymin domain-osoite uusilla ominaisuuksilla varustettuna on tulossa Lokakuussa 2001. Siihen asti pysytään tässä tutussa osoitteessa, mutta domainin tultua sivulla tapahtuu jonkin verran muutoksia. Niistä lisää myöhemmin asian tullessa ajankohtaiseksi.

Sisällön puolesta, olen tällä hetkellä pyörittänyt sivustoa sisältöpuolella kokonaan yksin (kiitos kuitenkin avusta seuraaville henkilöille: Griever, Vahe, Trevor

NintendoFIN-sivuston keskustelufoorumi on uusittu jo pariinkin otteeseen sen julkaisun jälkeen. Nykyinen foorumi on kohtalaista laatua, mutta serverin hitauden ja pop-up-mainoksien takia sekin pitää kohta siirtää. Domainin myötä tämäkin asia korjaantuu, mikä on erittäin mukavaa

Tämän sivun tulevaisuus käsittää tästä eteenpäin päivityksiä, päivityksiä ja päivityksiä. Jos sinulla on ehdotuksia Nintendo Finlandin kehittämiseksi, lähetä kommentit tuttuun tapaan sähköpostilla, kiitos.

Kirjaudu kommentoidaksesi