Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

KonsoliFIN laajentaa ja uudistuu!

KonsoliFIN laajentaa tarjontaansa käsikonsolipuolella sekä tekee aivan uuden aluevaltauksen elokuvien kiehtovaan maailmaan. Sivusto on aiemmin painottunut vahvasti kotikonsoleihin tarjoten esimerkiksi ajankohtaisia uutisia, arvosteluja ja juttuja PlayStation 2-, Xbox- ja GameCube-peleistä. Game Boy Advance on ollut tähän mennessä ainoa sivustolla käsitelty käsikonsoli.

Käsikonsolien suosio on tänä päivänä suuri, eikä sille näytä tulevan loppua uusien laitteiden vyöryessä jo kovaa vauhtia markkinoille. Senpä takia KonsoliFIN on päättänyt kehittää aivan uuden TaskuFIN-alasivun, jolla käsitellään asiantuntevasti paitsi tuttua GBA:ta, myös Nokian N-Gagea. Tulevaisuudessa tarjontaan liittyvät lisäksi Sonyn PSP ja Nintendo DS.

DVD-elokuvien katselu on pelaamisen jälkeen tärkein ominaisuus PlayStation 2:lla ja Xboxilla. KonsoliFINin tekijöiden mielestä kuitenkin nykyisissä pelimedioissa DVD:tä formaattina käsitellään lähes olemattomalla painotuksella käyttäjämääriin nähden. KonsoliFIN päätti tehdä asialle perustavanlaatuisen muutoksen ja laajentaakin tarjontaansa voimakkaasti DVD-puolelle uuden FilmiFIN-alasivun voimin.

FilmiFIN toimii konsolialueiden tapaan tarjoten säännöllisesti muun muassa DVD-uutisia, -arvosteluja ja -juttuja. Ylläpito koostuu joukosta rutinoituneita elokuvaharrastajia, jotka yhdistävät voimansa useiden yhteistyökumppaneiden tukiessa toimintaa. Tarkoituksena on nostaa pelimedioissa aliarvostettu DVD-puoli kokonaan uudelle tasolle sekä tarjota tasokasta ja kiinnostavaa sisältöä niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin elokuvaihmisille.

Laajennusoperaation myötä myös sivuston ulkoasua on hieman uudistettu. Sivuston uusi yläosa antaa jokaiselle formaatille persoonallisemman ulkoasun esittämällä kuvia esimerkiksi kyseisellä alustalla tunnetuista hahmoista.

Uudistettua ja laajennettua KonsoliFINiä ylläpidetään edelleen täysin rahapalkatta ja puhtaasti harrastajavoimin. Konsepti on nykyisessä vahvasti kaupallistuneessa verkkomediamaailmassa aina vain harvinaisempi. Haluammekin näyttää, ettei samantasoiseen laadukkaaseen sisällöntuottamiseen tarvita suurta kaupallista koneistoa. Aktiivisuus, nöyrä asenne ja aito kiinnostus käsiteltäviin asioihin riittävät.

Tällä kunnianhimoisella periaatteella vuonna 2000 perustettu KonsoliFIN on kasvanut yhdeksi Suomen vahvimmista riippumattomista verkkomedioista. Sivustolla käy päivittäin tuhansia eri kävijöitä paitsi lukemassa peleistä, myös kirjoittamassa aktiiviselle keskustelupalstalle. Keskusteluun liittyy uusia rekisteröityneitä käyttäjiä jatkuvasti.

Tervetuloa konsolipelien ja elokuvien nautinnolliseen maailmaan: harrastajalta harrastajalle.

Ystävällisin terveisin


KonsoliFIN Ylläpito

Kirjaudu kommentoidaksesi