Esikatselu - Wario Land 4

Game Boy ja Game Boy Color ovat jo nähneet Marion "pahan puolen", Warion, omia tasohyppelyseikkailuja, jotka ovat saaneet ihan hyviä arvosanoja alan pelijulkaisuilta. Pelit lasketaan yleensä erittäin virkistäviksi tasoloikkapeleiksi ja pian Wario kokee uudelleentulemisen Game Boy Advancella, kun Wario Land 4 julkaistaan. Peli ilmestyi Japanissa jo 24. Elokuuta, mutta Yhdysvallat ja Eurooppa saavat odottaa projektia hieman kauemmin. Japanin julkaisussa WL4 otettiin hyvin vastaan ja se saikin arvostetulta Famitsu Weekly-pelilehdeltä mukavat 34/40 pistettä (sama pistemäärä, jonka lehti antoi Mario Kart: Super Circuitille ja Golden Sunille).

Wario Land 4 ei eroa paljonkaan edeltäjästään, mutta se on vain hyvä asia, sillä WL-pelisarjan kolmas osa oli erittäin hyvä tekele ja taattua klassikkoainesta. Sankarimme lähtee keräilemään kadonneita aarteita ja hänen tehtävänään on vältellä ansoja, ratkaista puzzleja sekä tietenkin loikkia tiensä vaarallisten kenttien läpi. Lopullisessa versiossa tulee olemaan yli 20 kenttää, joten pelattavaa luulisi riittävän varsin mukavasti. Lisäksi, jokaisen kentän lopussa pelaaja voi ostella kaupasta erikoistavaroita keräämillään aarteilla.

Mukana on myös Warion "erikoiskykyjä": esimerkiksi koskettamalla tulta Wario juoksee ympäriinsä kuin hullu ja jos mehiläinen pistää sankariamme, hän leijailee kuin ilmapallo.

Näiden "kykyjen" osoittaminen on laittanut Nintendon artistit töihin ja ennakkotietojen mukaan peli on erittäin komean näköinen lisäilemällä hienoja visuaalisia kikkailuita mukaan seikkailun edetessä. Mukana on mm. vesisateen- ja yön aiheuttamia graafisia muutoksia.

Kaikkiaan, Wario Land 4:n pitäisi olla jokaisen varteenotettavan GBA-tasohyppelyfanin ostoslistalla.

Kirjaudu kommentoidaksesi