Fan Fiction: Konsolien Sota

< Edellinen | Osat V-VIII | Seuraava >


Luku V


..ehdottomasti se, josta vanha oraakkeli kauan aikaa sitten kertoi.


"Muistattehan ikivanhan Unreal-Hawk -oraakkelin ennustuksen?", kysyy Shaban. "Meidän on tuhottava Xbox-huoneessa oleva demostandi, jos haluamme pois kuolon temppelistä. Näin on kirjoitettu."


Luckyman astuu siksi Xbox-ovelle ja avaa sen jättimäisestä ovenkahvasta ylivertaisilla voimillaan. Sisällä on pilkkopimeää ja huoneen päässä näkyy vain Xbox-demostandi, joka on valaistu vihreää valoa hehkuvalla valonheittimellä.


Sankariryhmä lähtee näin toteuttamaan vanhaa ennustusta, mutta juuri ennen kuin Leo Stenbuck on nostamassa miekkaansa tuhotakseen Xboxin ohjaimineen, huoneeseen syttyvät valot ja takana oleva ovi pamahtaa voimalla kiinni sankareiden kauhuksi.


Huoneeseen alkaa myös virrata savua, jonka keskeltä esiin näyttää astelevan tummanpuhuva hahmo. "MUAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!", nauraa Griever astuessaan esiin järjettömän ison Final Fantasy-miekan kanssa.


Grieverin ohjelmointikoodiin on kuitenkin jäänyt todella iso ja harmittava bugi ja hänen liikkumisensa pysähtyykin täysin yllättäen.


"Sitä se Microsoftin ja Nintendon yhteiskoodaus teettää," Luckyman toteaa ivallisesti. "Leo! Murskaa Xbox!"


Leo Stenbuck kohottaa miekkansa ja pamauttaa Xbox-demostandin kappaleiksi. Isolle screenille heidän edessään heijastuu "Error! Reboot!" ja koko huone alkaa täristä pahaenteisesti.


Xbox-roomista ei ole nyt muuta ulospääsytietä, kuin katossa ammottava aukko, mutta se on liian korkealla sankareiden ulottumattomissa.


"Mainitsinko muuten, että osaan lentää?", sanoo Shaban. "Mutta vain kerran jokaista tarinaa kohden."


Shabanin lennättää itsensä ja muut ritarit Xbox-huoneesta ja koko ryhmä pääseekin nyt ulos kuolontemppelistä. He laskeutuvat aukealle ja katselevat taakseen, kun kuolontemppeli romahtaa ja muuttuu kasaksi kiviä.


"Selvisiköhän Griever ikinä ulos?", kysyy Leo Stenbuck.


"Vain jos ohjelmointikoodin virhe saatiin korjattua päivityksellä 2.0 tarpeeksi ajoissa," vastaa Shaban.


Tämän jälkeen kolmikko huomaa olevansa noin kahden päivämatkan päässä Hyrulen linnasta edellämainitulla aukiolla. Sankarimme huomaavat ilokseen, että heidän uskolliset hevosensa, PSXGamer, Zapani ja East, ovat odottamassa heitä sidottuna läheiseen puuhun.


"He taisivat jäädä tänne edellisen seikkailumme ajalta," toteaa Shaban ja muut ritarit vastaavat feikatulla hymyllä, joka johtuu Emotion Engine 2.0:n päivityksestä, joka on tällä hetkellä vielä pahasti kesken.


Näin ritarit ratsastavat kaksi täyttä päivää ja yötä, kunnes he saapuvat takaisin Hyrulen linnaan, jossa Kuningas JoreW odottaa heitä.


"Pahat voimat ovat edelleen voimissaan. Uusimmat Denkei Onlinen ja Famitsu Weeklyn myyntitilastot kertovat, että GameCuben myynti on lähtenyt huimaan nousuun Japanissa yhtiön esiteltyä uuden Pokémon-pelin massamarkkinoille. Jenkkidatan mukaan Yhdysvalloissa Xboxin myynti on lähtenyt myöskin huimaan nousuun Microsoftin saatua kohutun Halo 25-pelinsä viimeinkin valmiiksi," toteaa JoreW.


"Mutta eihän PlayStation mahda mitään näille kahdelle mahtikoneelle!", huutaa taustalta kaba. Samassa jättimäinen salama pyyhkäisee kaban pois tästä tarinasta.


"Sama kohtalo odottaa jokaista PlayStationin haukkujaa!", JoreW uhkailee hullun kiilto silmissään. "Joka tapauksessa, olemme saaneet luotettavan tiedon eräältä Solid Snake-nimiseltä merijalkaväen sotilaalta, jonka mukaan Slaisser, EsaMakija ja kenties Grieverkin ovat siirtäneet päätoimintansa Goron-kylään lähelle Atari-putouksia. Teidän tehtävänä on lähteä Goron-kylään ja katsastaa tämän tiedon paikkansapitävyys," määrää itsevaltias JoreW.


"Koska teitä on jäljellä enää kolme, saatte mukaanne Loketuksen ja juuri koulutuksesta valmistuneen Nemesiksen," toteaa taustalta esiin tuleva tietäjä McBain.


Näin tämä uudelleenmuodostettu viiden urhean ritarin ryhmä astelee kohti digitalisoitua auringonlaskua Koji Kondon musiikkien soidessa harmonisesti ja Fantavision-ilotulitteiden räjähdellessä taustalla.


"Minulla on nälkä," sanoo Nemesis rikkoen runollisen tunnelman.


"Meillä on paljon tehtävää," päättää Loketus tämän luvun päätteeksi.


Luku VI


... Samaan aikaan Hyrulen toisella puolella Griever herää äkillisesti syvästä unesta.


"Missä minä olen?? Olen siis pelastunut raunioista! MUAHAHAHAHAHAHHAAA!"


Samassa vieressä oleva ovi aukeaa (ilman latausaikoja) äkillisesti ja sisään astuu koko universumin tunnetuin Titus- ja 3DO-fani Peepmaster. Hän on värjäyttänyt itsensä kokonaan vihreäksi suosikkipelinsä Army Menin päähahmojen kunniaksi.


Peepmasterin jälkeen lavasteovesta astuu sisään Thug, kiertävä ritari, josta liikkuu Hyrulessa Electronic Artsin mainoskampanjan levittämiä huhuja sekä legendoja.


"Me pelastimme sinut Tituksen nimeen!", hehkuttaa Peepmaster.


Halpa 80-luvun "traagiseksi" tarkoitettu midimusiikki Commodore 64-ajoilta soi taustalla, kun Grieverin poskea pitkin liukuu digitaalikyynel.


"Griever!", aloittaa Thug. "Sinun aikasi Microsoftin ja Nintendon palvelijana on nyt ohi!"


Tämän väittelyn aikana toisaalla viisi ritarit askelevat voimakkain askelin pitkin Zora-joen rantaa (hevoset piti jättää kotiin uudelleenasentamista varten, koska niiden käyttämä PS2 Linux-käyttöjärjestelmä alkoi kaatuilla mysteerisesti). Pian ritarimme huomaavat hampurilaisbaarin, joka kantaa nimeä "Saintbert's". He pysähtyvät hetkeksi ja haukkaavat bittivälipalaa. Ritarit myös kysyvät kulkuohjeita paikallisilta juopoilta, joita ovat Bassokoira ja Radikus. Basso ja Radi ohjaavat viisikon pienen matkan päässä olevaan Panasonic-luolaan, joka on heidän mukaansa oikotie EsaMakijan ja Slaisserin luokse.


Reealiaikaisessa ajassa tarinassa kulkevan kellon lyödessä kuusi ritarit saapuvat luolan suulle. Sisäänpääsyä kuitenkin on estämässä hervoton kivenlohkare, johon on kaiverrettu teksti: "Jos haluat sisään, on sinun oltava viisas, vahva ja täynnä voitontahtoa. Lausu oikea taikasana, niin luolan salat paljastuvat sinulle, viisas kulkija."


Ritarien pähkäillessä Hyrulen toisella puolella jatkuu jälleen Thugin, Grieverin ja Peepmasterin väittely. Griever katselee Peepmasteria hetken epäuskoisesti ja huutaa sitten:


"MUAHAHAHAHAHAAAAAAA! En ikinä petä Nintendosoftia!" Tämän sanottuaan Griever tempaisee ison Buster Sword-miekan esiin feikkusuuresta taskustaan ja käy huitomaan sillä kohti kahta pelastajaansa.


Samassa vieressä oleva lavasteovi aukeaa jälleen. Ovella seisoo Inertia, kuolematon kolmen kuun ritari.


Inertia kohottaa kätensä ilmaan ja alkaa ladata isoa vokseliliekkiä. Thug ja Peepmaster huomaavat kohtaavansa pian kohtalonsa, joten he heittäytyvät läpi läheisestä ikkunasta, joka hajoaa komeasti Red Faction-ikkunoiden tavoin. Thug ja Peepmaster tippuvat alla olevaan vallihautaan.


"He hukkuvat taatusti! MUAHAHAHAHAHHAAA!", nauraa Griever.


"Palaan viela!", huudahtaa Inertia (huomaa ä-kirjaimen puuttuminen), lyö kätensä yhteen ja katoaa mysteerisesti näyttämöltä. Myös Griever poistuu paikalta miekkansa kanssa.


Panasonic-luolan suulla ritarit eivät ole vieläkään keksineet oikeaa taikasanaa. Lopulta Luckyman turhautuu, astelee ovea blokkaavalle lohkareelle ja nostaa sen pois tieltä ylivoimaisilla voimillaan. Näin ritarit astuvat luolaan.


Nyt heidän edessään avautuu hämmästyttävä näky: miljoonia aitoja PlayStation- ja PlayStation 2-pelejä lajiteltuina siisteihin pinoihin. Shaban, Luckyman ja Leo Stenbuck meinaavat kastella housunsa. Heidän rynnätessä peliröykkiölle äänekäs hälytin käy kuitenkin soimaan ja läheisestä kaiuttimesta kuuluu ääni: "Älkää koskeko pelikokoelmaani!" Ääni kuulostaa ritareiden mielestä oudon tutulta.


Pian heidän eteensä asteleekin XShava.


"XShava.. mutta etkö sinä kuollut aiemmin tässä tarinassa?", kysyy Shaban.


"Kuoleminen ei ole taloudellista. Sitä paitsi kuka muuten huolehtisi tästä maahantuojilta saamastani PSX-pelien kokoelmasta?", vastaa XShava.


"Nyt ymmärrämme, miksi PS2FIN-toimituksessa on ollut peleistä puutetta.. sinä olet varastoinut kaiken tänne!", huutaa Luckyman ja tempaisee sattumalta lattialla makaavan keihään kohti XShavaa. Keihäs lentää kuitenkin ohi ja iskeytyy lähellä olevaan televisioon hajottaen sen palasiksi.


"Minun pelitelevisioni! Nyt te saatte kärsiä!", uhkailee XShava ja paisuu samalla 20 kertaa itsensä kokoiseksi.


Luku VII


XShavan lähestyessä uhkaavasti ritariryhmää Slaisser katselee tapahtumia uudesta maahantuojan lahjoittamasta kotiteatteristaan. Lopulta hän kääntyy kohti viereistä huonetta ja karjaisee: "Code!"


"Niin herra?", sanoo Code astuessaan kuvaruudun eteen.


"Haluan, että huippuilkeä suunnitelmani™ pannaan täytäntöön. Käske EsaMakija ja nähtävästi pelastunut Griever heti luokseni!"


"Kyllä herra," toteaa Code poistuessaan huoneesta.


Hetken päästä EsaMakija, Griever ja Code palaavat Slaisserin luokse. Slaisser nousee ylös mukavasta Microsoftin sponsoroimasta nojatuolisohvasängystä™, kääntyy kohti kumppaneitaan ja aloittaa:


"Hyvät herrat! Meidän on aika toteuttaa suunnitelmamme täysimittaisesti. Laukaisemme välittömästi taivaalle GamexBox-satelliitin sekä ammumme tämän ohjuksen kohti Hyrulen linnaa. Oletan, että kaikki ovat satelliitin kyydissä kymmenen minuutin kuluttua. Lähtekää, minä hoidan ohjuksen laukaisun!"


"Suunnitelmani on täydellinen.. tuhoan PlayStation-maailman täydellisesti tällä Nintendon toimittamalla söpöilyohjuksella.. se muuttaa kaikki Sony-miehet söpöiksi Yoshi-dinosauruksiksi ja heidän on pakko palvella siitä lähtien vain minua!! GamexBox-satelliitista käsin tuhoan koko maailman pudottamalla ison Xboxin maapallon pinnalle.. tutkimusten mukaan sen pitäisi aiheuttaa valtava maanjäristys, joka räjäyttää kaiken tieltään. Silloin Sony on lopullisesti tuhottu ja Microsoft valtaa kaiken! Pitää vain keksiä, miten saan hoidettua Nintendon pois tieltä... HAHAHAHAHAHAHAHAHA!", uhoaa Slaisser itsekseen. Hän painaa läheisellä pöydällä olevaa punaista nappulaa, joka aukaisee Atari-ohjussiilon ja laukaisee söpöilyohjuksen uhkaavasti kohti Hyrulea. Lopulta Slaisser kävelee warppiportaalille ja teleporttaa itsensä pois kaikkien silmistä.


Panasonic-luolalla XShava lähestyy uhkaavasti ritariryhmää.. askel askeleelta hän astuu lähemmäksi, mutta yhtäkkiä jotain tapahtuu.. Ruutu sumenee ja sankarimme menettävät tajuntansa.


Shaban herää seuraavana aamuna tuntemattomalta näyttävässä paikassa.. kova vesisade iskee vastoin hänen kasvojaan ja taivas näyttää jotenkin oudolta: se on täynnä salamoita ja kaikki on jotenkin tavallista tummempaa.


"Missä minä olen?", ajattelee Shaban itsekseen. "Missä muut ovat?"


"Ehkäpä minä voin antaa jonkinlaisia vastauksia... olet tällä hetkellä Dark Worldissa, valtakunnassa, joka sijaitsee aivan Hyrulen ja samalla koko tuntemamme maailman reunalla," sanoo tuntematon ääni jostain läheltä.


"Miksi minä olen täällä? Mitä on tapahtunut?", kyselee Shaban.


"Etkö huomaa mitään erilaista ympäristössä...?", kysyy varjoista esiin astuva pitkäpartainen oraakkeli XRay. "Totuus on nyt se, että Slaisser hallitsee maailmaa. Hän on tuhonnut PlayStationin ja Nintendon tehden tuntemastamme maailmasta tälläisen.. vain harva on enää elossa, ja ne harvatkin kuluttavat nykyään päiviään pelaamalla Xboxia 24:7."


"Tämä ei voi olla mahdollista!!! Tämä on kuin pahimmasta painajaisestani! Mitä ihmettä minä teen täällä?! Äskenhän minä olin vielä muiden ritarien kanssa XShavan murskattavana...", sanoo Shaban epäuskoisena.


"Te kaikki olette nyt virallisesti astuneet ylös bittiavaruuteen, mutta sain sinut ainoana pelastettua tämän Jak & Daxter-nettiaikaportaalin kautta," vastaa XRay osoittaen vieressä olevaa sarjakuvamaista pyörivää härveliä. "Tämä on kuitenkin vain yksi mahdollinen lopputulos... voin lähettää sinut tässä tarinassa taaksepäin tällä laitteella", sanoo XRay taputtaen kädellään jääkaapilta erehdyttävästi näyttävää laitetta.


"Mikä ihme tuo on? Et kai tosissaan väitä, että tuolla pääsisi matkustamaan ajassa taaksepäin?", jatkaa Shaban.


"Pilkunviilaus ei kuulu tähän tarinaan!", huutaa XRay ja tempaisee Shabanin maasta sisään jääkaappiin. Seuraa valtava valoefektiräjähdys, joka voittaa varmasti useita palkintoja eri pelisivujen toimittajilta, kunhan tästä tarinasta tehdään elokuva ja sen jälkeen videopeli.


Shaban säpsähtää äkkiä hereille ajatellen itsekseen: "Oliko kaikki sittenkin vain unta?" Tämä ajatus korjautuu kuitenkin nopeasti, kun Shaban huomaa katselevansa Slaisseria, EsaMakijaa, Codea ja Grieveriä jonkinlaisessa toimistossa. Tämä pahuuden nelikko ei kuitenkaan huomaa Shabania ja sankarimme kuuleekin nyt kaiken Slaisserin pahoista suunnitelmista piilotellen samalla Microsoft-muovipensaan™ takana.


"Loppujen lopuksi nuo tämän tarinan pahat hahmot näyttävät yllättävän ihmismäisiltä tosielämässä," ajattelee Shaban. Pian Code, EsaMakija ja Griever poistuvat huoneesta ja Slaisser aloittaa tässä tarinassa jo aiemmin kuullun vuodatuksen ilkeistä suunnitelmistaan. Slaisserin teleportattua itsensä pois Shaban huomaa, että nyt on oikea aika tulla esiin.


Hän astelee toimiston ikkunalle ja katsoo ulos. "Kukapa olisi uskonut, että kaikki pahuus piileskelee juuri täällä?", miettii Shaban, kun hän huomaa olevansa Lon Lon Ranch-karjatilalla Hyrulen linnasta muutaman kilometrin päässä. "Toisaalta tämä on myös ainoa paikka, mikä on tällä hetkellä generoitu tähän tarinaan Hyrulen linnan ja Kuolemanvuoren lisäksi, joten ehkäpä on suhteellisen loogista, että roistot pitävät majaansa juuri täällä?"


Shaban korjaa nopeasti nämä ajatuksen päästään, kun hän katsoo ikkunasta ulos ja huomaa söpöilyohjuksen olevan juuri osumaisillaan Hyrulen linnaan. Sankarimme nappaa toimiston pöydältä Microsoft-kaukosäätimen, jossa on kaksi eri nappulaa = Missile: ON/OFF. Ritari huomaa tietenkin tämän olevan selvä ansa ja painaa ON-nappulaa, jolloin ohjus räjähtää ennen osumaa kappaleiksi. "Mitäköhän olisi tapahtunut, jos olisin painanut OFF-nappulaa?", miettii Shaban tämän poistuessa toimistosta.


Lon Lon Ranchin keskellä olevalla aukiolla GamexBox-satelliitti on juuri lähdössä matkalle avaruuteen. Shaban juoksee nopeasti sen kyytiin ennen laukaisua tietäen, että koko universumin kohtalo on hänen käsissään.. sankarimme piiloutuu aluksen siivouskomeroon (sellainen on jokaisessa varteenotettavassa satelliittialushybridissä) ja ryhtyy tarkkailemaan tilannetta. Hän katselee Metal Gear Solid 2-tyyliin komeron ikkunasta (kyllä, siinä on tämän kerran pieni ikkuna), kun siivouskaapin ohitse kävelee käytävää pitkin paljon ihmisiä kohti ovea, jonka päällä lukee mustan ja vihreän hohtoisilla kirjaimilla "komentosali - info tänään". Ohikulkeviin ihmisiin kuuluvat mm. MoBB, k_laakso, The Puppet, Vedge, ganon, baddass-ritari Vahe, paikalliset juopot Radikus ja Bassokoira sekä paha petturi Lastsoul..


"Minun on päästävä kuulemaan, mitä komentosalissa oikein tapahtuu!", ajattelee Shaban vahingossa ääneen ja käytävää partioiva Pupubot huomaa hänet. Seuraa voimakas hälytys ja sankarimme huomaa olevansa suuressa pulassa, kun Nintendo- ja Microsoft-miehien (miksei myöskin tyttöjen) voimakkaat askeleet tuntuvat lähestyvän hetki hetkeltä...


Luku VIII


Shaban huomaa mokanneensa, mutta korjaa tilanteen teleporttaamalla itsensä pois näkyvistä jenkkivalmisteisella™ portaalihilavitkuttimella, joka on myös tuttu 3DO:n laatupelistä Portal Runner.


Sankarimme on nyt salin takaovella, jossa hän kolkkaa ovea vartioivan Peoplezin ja naamioituu tämän Xbox-vartijavaatteisiin. Näin Shaban pääsee huomaamatta soluttautumaan komentosaliin. Hän istuutuu mukavasti superpehmustetulle Windows-istuimelle ja kuuntelee, kun puhujakorokkeella oleva tummaan kaapuun pukeutunut Slaisser aloittaa puheensa:


"Te olette kaikki varmaankin lukeneet jakelemani mainoslehtiset, joissa selostetaan yksityiskohtaisesti tuntemamme maailman tuho ja uuden Microsoft/Nintendo-aikakauden alkamisen vaiheet.. Nyt voin kuitenkin paljastaa, että suunnitelmiin on tullut pienoinen muutos. Olen nimittäin päättänyt, että Nintendo on eliminoitava ja Microsoftin pitää hallita yksin koko universumia!"


"MUAHAHAHAHHAHAHAHAHHAA!", naurahtaa etupenkillä istuva Griever. "Hyvä suunnitelma, mutta valitettavasti olemme kuitenkin ennakoineet, että sinä voisit tehdä jotain tälläistä. Me olemme nimittäin rikkoneet aluksen ohjausjärjestelmät ja laittaneet ennen sitä autopilotin ohjaamaan tämän aluksen suoraan aurinkoon. Lisäksi olemme tuhonneet kaikki pelastusalukset. Ja sitä paitsi, me emme edes ole täällä."


Tämän sanottuaan kaikki komentosalissa olevat Nintendo-miehet katoavat äkillisesti.


"Kirotut alennusmyynnissä olevat hologrammisensorit!", sadattelee Slaisser. "Eikö kukaan muu täällä osaa yhtään ennakoida tälläisiä tilanteita?!"


Samalla aluksen Microsoft-miehet alkavat hätääntyä valtavan lens flare-efektin tulviessa salin katossa olevan kupolin kautta sisään.


"Meidän täytyy jo olla lähellä aurinkoa," toteaa Code. "Tämä taitaa olla maailmanhallintahaaveidemme synkkä loppu."


Tämän sanottuaan Code kuitenkin katsahtaa taivaalle ja huomaa tutunoloisen hahmon. Lopulta hän tajuaa asian laidan ja huudahtaa: "Katsokaa! Se on teräsmies! Luojan kiitos, että Infogrames on tuomassa uuden teräsmiespelin Xboxille!"


Teräsmies lennähtää nopeasti aluksen ohjaamoon, kytkeytyy ainoalla enää kunnossaolevalla tietokoneella internettiin, menee osoitteeseen microsoft.com ja lataa sieltä 100 Megan Microsoft-bugipatchin 2.0, joka on tarkoitettu hajonneiden ohjauslaitteisen korjaamiseen. Muutaman hetken päästä (huomatkaa nopea yhteys) patch onkin jo ladattu ja ohjauslaitteet ovat toiminnassa. Teräsmies lentää takaisin avaruuteen hoidettuaan tehtävänsä.


Maan pinnalla Hyrulen linnassa kuningas JoreW on katsonut kaiken tähän mennessä tapahtuneen videolta ja miettii keinoja pahan Microsoftin ja ilkeän Nintendon tuhoamiseksi. Kuninkaalla on ollut jo vähän aikaa paha ongelma petturi-Lastsoulin tuhottua suurimman osan hänen uskollisista ritareistaan, mutta Sonyn kloonikone™ on jo jonkin aikaa väsännyt harmaasta massasta uusia ritareita.


"Kai muistat ikivanhan legendan?", kysyy JoreW:n valtaistuinsaliin yllättäen astuva profeetta XRay.


"Minkä niistä?", kysyy JoreW.


"Sen, jonka mukaan syvällä kuolonvuoren uumenissa on edelleen pyhä Xbox. Kun tämä konsoli murskataan, kaikki pahuus nimeltä Microsoft häviää tästä maailmasta. Mutta jos Microsoftin uskolliset kannattajat pääsevät painamaan tämän konsolin virtanappulaa, maailma ei ole enää koskaan entisensä. Näin kertoo legenda. Näin on kirjoitettu," vastaa XRay.


JoreW tajuaa asian vakavuuden ja kutsuu toisen setin uskollisia ritareita luokseen, koska Sonyn kloonikone™ on uusimpien tietojen mukaan ainakin toistaiseksi epäkunnossa eikä se saa aikaan uusia klooneja ajoissa. Neljä uutta ritaria, RTFman, Idaho, Kani ja Sigard, vannovat uskollisuutta Sonylle ja he ovat viimeinen suojamuuri Microsoftin ja Sonyn välillä.


"Tiedätte tehtävänne. Menkää kuolemanvuorelle, etsikää käsiinne syvällä sen uumenissa oleva pyhä XBox ja tuhotkaa se lopullisesti. Älkää sortuko samoihin virheisiin kuin kymmenen edeltäjäänne! Luotan teihin! Poistukaa!"


Näin neljä uutta ritaria poistuvat kohti säkenöivää auringonlaskua, joka tällä kertaa kuitenkin menettää hieman hohtoaan ilkeännäköisten sahalaitojen häiritessä sen näyttävyyttä. Joka tapauksessa, vanhat seikkailut ovat nyt kokonaan takana ja edessä on kenties viimeinen taistelu pahuuden voimia vastaan..


< Edellinen | Osat V-VIII | Seuraava >

Kirjaudu kommentoidaksesi