Prey 2 saalistaa virallisesti Xbox 360:lla

Human Head Studiosin ensimmäisen persoonan tunnelmallinen tieteisammuskelu Prey saa jatkoa välillisenä tuotantoyhtiönä toimivan Radar Groupin tiedotteen mukaan.

Radar Groupin ja 3D Realms -studion perustaja Scott Miller kertoi tulevasta jatko-osasta jo Preyn julkaisun yhteydessä, mutta vasta nyt vajaa kaksi vuotta myöhemmin Prey 2 on virallisesti vahvistettu.

Jatko-osassa Tommy pakenee hylättynä ja perheensä katoamisesta lavastettuna maapallolta, joka ei enää kaipaa häntä, muttei myöskään selviä elossa ilman hänen apuaan. Eeppissävytteinen peli on alustavasti listattu julkaistavaksi Xbox 360:lle sekä PC:lle. Muista mahdollisista alustoista tai aikataulusta ei tässä vaiheessa ole tietoa. Human Headin tai konsolikääntäjä Venom Gamesin osallisuutta jatko-osan kehitystyöhön ei ole myöskään vahvistettu.

Galleria: 

Kommentit

Eka osa oli kauan hyllyssä, en koskaan pelannut läpi vaan kannoin GameStopiin. Play-Asiasta sais reilulla 10:lla. Vois kai kesällä ostaa ja pelata äkkiä läpi. Tietää sitten mitä kakkosessa tapahtuu. :)

Ykkösosa oli juonellisesti jopa mielenkiintoinen. Mitä nyt vanhentunut pelimoottori vähän väliä pisti silmään, mutta siitä lähtien kun pelasin pelin läpi olen odottanut jatko-osaa. Ensimmäinen oli kumminkin keskikastia parempi räiskintä joka mielestäni jäi liian vähälle huomiolle.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi