Slim & Lite

Joko sitä on tosiaankin PlayStation fani sieltä parhaimmasta päästä tai sitten jokseenkin hullu. Mukavampi tosin kuvitella itsensä faniksi mieluummin. Tiistaina meinaan saapui tilaamani PSP uusi malli, tuo slim & lite – versio. Otin nyt Ice Silver värityksellä, kun musta ja valkoinen jo löytyy. En olis tarvinnut lisää koneita, mutta oli pakko saada slimmi PSP.

Tässä oikeastaan tällä viikolla on kytenyt ajatus, että päivittäisin kaikki tähän pienempään malliin. Saatikka jos saisin vielä tässä uutisessa mainitut värivaihtoehdot kokoelmiin, niin sitten jo voisi luokitella itsensä hul... faniksi.

No mitä nyt tähän uuteen koneeseen tulee, niin heti pakettikin oli pienentynyt. Ja kyllähän tuo itse PSP tuntui heti kädessä huomattavasti kevyemmältä ja myös sen johdosta jotenkin hauraalta. Tuli sellainen tunne, että tämähän hajoaa käsiin, vaikka vankkaa tekoa onkin. Muutoksia on tehty ja nyt kaijuttimet on sijoitettu melkein näytön yläosan tasolle. Wlanin kytkin on siirretty sivusta koneen yläosaan. Kuulokkeiden paikkakin hivenen liikkunut oikealle. Muistikortin paikka ja luukku muuttunut, tosin nyt tuntuu että tämän kohdalle menty huonompaan suuntaan, varsinkin jos luukkua aukaistaan jatkuvalla syötöllä voi se rikkoontua mielestäni ajan kanssa.

Akun kansi muuttunut ja itselläni ongelmia saada se auki. Sekä kuten ollut puhetta, akku pienentynyt kooltaan ja tehoiltaan. Vanhassa mallissa oli 1800mAh ja nyt tässä uudessa on 1200 mAh, mutta keston pitäisi olla käsitykseni mukaan sama. Myös UMD - levyn luukku systeemi muuttunut ja ihan toimiva kokonaisuus sekin.

Napit ovat hyvän tuntuiset ja ristiohjainkaan ei "narise". Tuntuu että sitä on muutettu ja parempaan suuntaan. Eniten tässä uudessa mallissa itseäni kiinnostaa tuo mahdollisuus saada kuva televisioon, mutta välitettavasti kyseistä piuhaa ei ole vielä saatavilla. Ja taitaa mennä reippaasti lokauun puolelle, ennen kuin niitä suomeen tulee. Joten ei voi kun odotella ja pelaille pienemmissä jaksoissa. Itselläni meinaan sormet puutuu pidemmän pelisession aikana ja niskat vähän kanssa kärsii. Tämän takia odotan kyseistä ominaisuutta, että pääsee pelaamaan pidempia aikoja kerralla, ei tule tällöin enään pakollista sormijumppa liikuntaa väliin.

Tänään sain myös (Kävin Tikkurilasta hakemassa) PSP:lle vihdoin ja viimein Monster Hunter Freedom 2:sen ja hyvältähän tuo on tuntunut. Mikäli omistaa edellisen version, niin siitä tallennuksesta saa 1-3 raren tavarat mukaan ja loput maksetaan rahoina. Itselläni oli tallennus, mutta ajattelin että kun kerta toimi, niin nappasempa netistä jonkun täysin läpipelanneen tallennuksen.

Enemmän tavaroita, enemmän rahaa aloituksessa. No niimpä sitten ahneena tein ja tallensin tämän tallennuksen omani päälle. Sitten vasta kävi ilmi, että hahmon nimeä ei pysty muuttaa. Ja minä kun halusin omalla pelata, enkä minään steveninä, niin ahneelle kävi hassusti ja jäin ilman tavaroita ja rahoja. Perhana kun pitää aina olla yhtä tyhmä, no eihän Insinööri itselleen mitään voi. No pitää mennä jatkamaan pelaamista.

Seuraavaksi palaan asiaan fiiliksillä kuvan pelistä, kunhan kerkeän sen sisäistämään....

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi