Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Aina ei voi voittaa - ei edes joka kerta.

En ole koskaan pitänyt itseäni erityisen onnekkaana arvontojen suhteen. Joskus lukiossa voitin nimeltämainitsemattoman riistotyöurheilulafkan t-paidan nettiarvonnasta, mutta arpa- tai lottovoitotkin ovat jääneet vähiin.

Nyt sitten napsahti oikein kunnolla. Halo 3 -julkkaribileissä iskin arvontaan nimeni numerolle 25, ja onnettarena toiminut kaunis nainen (Killi) poimi oman lappuni kypärästä. Kiidin kotiin Halo 3 -boksi ja -peli kourassa vältellen Thomas Puhaa, jonka oma boksi oli levinnyt vain päivää aiemmin. Kuka tietää, minkälaisiin tekoihin mies on valmis Halo 3:n poltellessa kourassa ja boksin huutaessa huoltoa.

Tältä paketin sisältö sitten näytti (kuvasta puuttuu kuvakaapeli, jonka sysäsin epähuomiossa sivuun):

Oikeasta yläkulmasta vastapäivään: Paketti, konsoli, ohjain, pelaa ja lataa -paketti, headset, nettikaapeli, virtakaapeli, ilmainen halo 3 -teema. Konsoli on tummanvihreä, ja metalliset osat ovat oransseja. Virtanapit ja muistikorttipaikat ovat mustia, kuten ohjaimen napitkin. Kaiken kaikkiaan konsoli näyttää todella tyylikkäältä.

Pikaisen testin jälkeen vaikuttaa siltä, että se on hivenen hiljaisempi kuin viimejouluinen Premiumini, mutta äänenvoimakkuutta saa edelleen olla pelatessa reilusti. Koneen takapuolelta löytyy monen himoitsema HDMI-portti, jota en ole vielä testannut.

Valitettavasti jouduin kiinnittämään konsoliin vanhan kiintolevyni, sillä koneen mukana ei tulee minkäänlaista transfer kittiä. Soitin siis Microsoftin asiakaspalveluun saaadakseni sellaisen. Ymmärrykseni koneensa rikkoneita tahoja kohtaan nousi pari pykälää, kun virolainen asiakaspalvelija ei meinannut ymmärtää, että omistan Premiumin ja olin saanut tämän boksin palkinnoksi arvonnassa. Päästyämme tuotteen rekisteröintivaiheeseen kävi ilmi, että kyseiseen tarkoitukseen tehtyjä kaapeleita ei vielä ollut Euroopassa saatavilla. Joudun siis odottamaan lokakuun loppuun saakka, jotta voin myydä vanhan boksini pois.

Ilmaisesta tavarasta ei kai pitäisi valittaa, mutta voin vain kuvitella mahdollisten halo-boksiostajien tuskan, kun uudelle laitteelle ei saakaan vanhan boksin kovalevyn sisältöä. Uudella mantereella kaapeleita kuulemma oli, mutta se ei suomalaista pelaajaa lohduta. Liitän tähän loppuun vielä pari kuvaa konsolin yksityiskohdista.

Jos jollain helsinkiläisellä pelaajalla sattuu olemaan tarpeeton transfer kit, ottakaa yhteyttä. Asiakaspalvelun mukaan se ei toimi, mutta ainahan sitä voi kokeilla. :)

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi