Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Jättiläisen sisällä

Halo 3:n arvostelu paukautetaan KonsoliFINiin toivottavasti vielä tämän illan aikana. Sillä välin on kuitenkin syytä mehustella yhden kaikkien aikojen suurimpien pelilaatikoiden parissa. Hyvät naiset ja herrasmiehet, Halo 3 Legendary Edition.

Totesin muutaman viikkoa sitten kavereille IRCin puolella, että ne olivat hienoja aikoja kun pelin painon perusteella pystyi tekemään ratkaisevia johtopäätöksiä myös pelin laadusta. Tietosanakirjan kokoisiin pahvilaatikoihin pakatut PC-pelit kun tulivat aina toisinaan puolen tuhatta sivua pitkän ohjekirjan kaverina. Nykyään moisesta on turha uneksiakaan, ja ehkä juuri siksi Halo 3: Legendary Editionin pakkaus yllätti koollaan.

Yllätti on itse asiassa lievä ilmaus. Kun kaupan kassalla lyödään kouraan Xbox 360:n konsolin laatikkoa isompi jöhkäle, alkaa hiljaa päässä miettimään mihin onkaan tullut sijoitettua. Vaikka Halo 3 ei tulekaan jättimäisen ohjekirjan kanssa, on Legendary Editionissa sisältöä muuten varsin riittämiin. Pelilevy, kaksi bonuslevyä (joista toinen myös Collectors Editionin mukana) sekä huppuun kiedottu, lähes oikeaa kokoa oleva Spartan-kypärä.

Kookas kypärä on myös vallan upean näköinen, olkoonkin muovista tehty. Etenkin visiiri on näkemisen arvoinen, siitä kun voi vaikka peilata itsensä jos pelatessa meinaa mennä tukka huonosti. Ja kun kypärälle ei muuta käyttöä juuri sillä hetkellä ole, se syö sisäänsä kätevästi molemmat mukana tulleet pelilevyt. Mahtuu sinne jopa kolmaskin levy, mistä arvostelija kiittää ja pistää lehdistökappaleen suojaan.

Vaikka tuplahinnan maksaminen yksittäisestä pelistä tuntui sulalta hulluudelta, nostaa Legendary Edition hymyn myös paljon nähneen kasvoille. Tässä on keräilypakkauksille mallia ja jokaisen fanipojan unelma. Joskin kotona saattaa tulla kiistaa jalkapallon kokoisen kypärän sijoituspaikasta, pelaamista vähemmän innolla harrastava kumppani kun ei välttämättä näe jättiläisessä samaa hohtoa kuin sinä itse.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi