Kesälaitumen eepistelyä

Hiljaiselosta huolimatta blogi ei ole kesälomalla. Tosin, mikäli ennusmerkkeihin on uskomista niin kesän eeppisyysaste lähentelee viimeistä kesää ikinä.

Vauhtia haettiin jo hetki sitten Iron Man -elokuvasta, joka oli sopivan virkistävä kaiken tekopyhäilyn jälkeen. Parin päivän päästä rysähtää Indiana Jones IV, joka on kuitenkin viimeinen elokuva mitä Hollywoodin ikinä tarvitsi tehdä. Tekijäkaarti on sen verran kovista nimistä koostettu, että täydellinen epäonnistuminen ei ole vaihtoehto. Minut löytää ensi-illasta istumassa varta vasten tähän tilaisuuteen ostettu Indiana Jones -hattu päässä.

Heinäkuussa pitäisi lopullisena fatalitynä tulla myös Dark Knight, joka on varsinainen dead man acting Heath Ledgerin kohtalon jälkeen. Omalla listalla huonolta ei myöskään vaikuta Bourne Conspiracy, jossa on Paul Oakenfoldin hääräämä soundtrack.

Tämä kaikki on tietysti vain aikaa tappavaa välinäytöstä Metal Gear Solid 4:ää odottaessa, joka on kuitenkin viimeinen peli ikinä. Mikäli Hideolta jää jotain jäljelle pelimaailmaan, loppuu sekin kuolonkorina syksyllä Force Unleashedin muodossa.

Kun elokuva- ja peliteollisuus on saatettu armeliaaseen kliimaksiinsa ja kuolemaansa, jäljelle jää oikeastaan enää musiikki. Mutta ei hätää! Dr. Alban ja Haddaway yhdistävät voimansa ja tekevät viimeisen biisin ikinä.

Näillä näkymin kesä 2008 on siis viimeinen ikinä, sillä maailma ei kyllä kestä paljoa enempää eepistelyä saman vuoden ajalle. Jäljelle voi jäädä korkeintaan savuavat rauniot, joissa ei voi kuin elää linkolalaisen askeettisesti menneitä syntejä anteeksi pyydellen tuohivirssuja veistellen.

Vau!

Kirjaudu kommentoidaksesi