Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

PS3:n Agent tähtää GTA:n menestykseen

Take-Two Interactiven johtaja Ben Feder uskoo, että yksinoikeudella PlayStation 3:lle kehitettävällä Agent-pelillä on mahdollisuudet GTA-tason menestykseen.

"Mielestämme sillä on potentiaalia taas yhdeksi mahtavaksi Rockstar Northin kehittämäksi pelisarjaksi. Siinä ovat Houserin veljekset ja Rockstar North eli A-tiimi tekemässä AAA-peliä. Aihealue, hahmot, tarina, ympäristö, taustat - kaikki elementit ovat mukana, joten siinä on runsas maailma pelattavaksi", Feder hehkutti.

Take-Two uskoo Sonyn tarjoavan Agentille samaa tukea, jotka tekivät alkujaan PS2-yksinoikeutena julkaistuista GTA:III:sta, GTA:VC:stä ja GTA:SA:sta menestyksiä. Feder ei ollut huolissaan siitä, että PS3 on tällä hetkellä 22 miljoonan myydyn konsolin kanssa Xbox 360:n 30 miljoonan ja Wiin yli 50 miljoonan perässä.

"Luotan Sonyn mahdollisuuksiin johtaa markkinoita, kuten he aina tekevät. Heidän konsolinsa on loistava kehitysalusta ja Agent on loistava toidiste siitä mihin uskomme alustan kykenevän ja mitä he voivat tehdä kanssamme yhteistyössä", Feder vakuutti.

Federin mukaan nykykonsolien elinkaari tulee olemaan monien odotuksia pidempi, joten Sonylla on vielä aikaa kiriä kärkeen. Reilusti yli viiden vuoden elinkaari on hänen mielestään hyvä uutinen myös kehittäjille sekä kuluttajille.

Galleria: 

Kommentit

Kauttarantain tästäkin voi tietysti vetää johtopäätöksiä, että eiköhän tämäkin lopulta nähdä kaikilla rannekelloa isommilla sähkölaitteilla.

EDIT: arttq ja mycreed kommentit poistettu, kun ongelma hoidettu. Tänx. ;)

Täytyy toivoa, että pojat pistäisivät blu-rayn hyötykäyttöön, ja pistäisivät koneen ominaisuudet edukseen..veikkaan kyllä että timed exclusive kyseessä tulee olemaan..

Peli kiinnostaa ainaki.

Jaa-a. Melko koreaa tekstiä, ei varmaan ihan täysin omasta suusta?

Ehkä ensi vuoden E3 messuilla nähdään jo CGI-video ;D

Per*ele nyt alkoi kiinnostaa, mitä jos tästä oikeasti tulee seuraava THE! pelisarja. Ite en yhtään ihmettelisi kun on R* työstämässä mutta että ps3:lle ainoastaan sitä en usko eiköhän microsoft mene vähäsen maksamaan nii tämäkin saadaan 360:lle samaan aikaan kun ps3:lle ellei jopa aikaisemmin..

eiköhän se siltä kuulosta että ainakin timed exclusive on tulossa, jos teos on hyvä nii toki toivotaan että molemmille tehokonsoleille tämä saataisiin että mahdollisimman moni pääsee nauttimaan teoksesta, itsellä on xo ja ps3 joten ei se omassa kupissa tilannetta hetkauta mutta aina sitä toivoo että hyvistä teoksista pääsisi kaikki nauttimaan, pelejehän me loppupeleissä pelaajat tuetaan eikä multimiljardöörifirmoja ketkä konsoleita tuovat.

Saahan sitä tähdätä. Pitäisi varmaan pelistä löytyä jotain yhtä suurta ja mullistavaa kuin kolmiulotteinen Liberty City silloin aikoinaan GTAIII:ssa. Mitähän meinasivat keksiä?

"Kauttarantain tästäkin voi tietysti vetää johtopäätöksiä, että eiköhän tämäkin lopulta nähdä kaikilla rannekelloa isommilla sähkölaitteilla."

Häh? Jos pelintekijät luottavat Sonyn antamaan tukeen näinkin paljon: "Take-Two uskoo Sonyn tarjoavan Agentille samaa tukea, jotka tekivät alkujaan PS2-yksinoikeutena julkaistuista GTA:III:sta, GTA:VC:stä ja GTA:SA:sta menestyksiä" niin eiköhän Sonylla tule olemaan hieman sananvaltaa mille alustoille peli päätyy.

Häh? Jos pelintekijät luottavat Sonyn antamaan tukeen näinkin paljon: "Take-Two uskoo Sonyn tarjoavan Agentille samaa tukea, jotka tekivät alkujaan PS2-yksinoikeutena julkaistuista GTA:III:sta, GTA:VC:stä ja GTA:SA:sta menestyksiä" niin eiköhän Sonylla tule olemaan hieman sananvaltaa mille alustoille peli päätyy.

Sonyn ja Rockstarin diiliin kuuluu kauniit sanat pleikkarista. Kyllä muistaakseni MS:n GTA-lisäreidenkin kohdalla heitettiin tuollaista läppää.

Azerach: "Häh? Jos pelintekijät luottavat Sonyn antamaan tukeen näinkin paljon:"

Niin. Vaikka "yksinoikeus"-yhteistyö PS2:n GTA-pelien kanssa kantoi hedelmää, niin ei se estänyt pelien julkaisua myöhemmin muille alustoille.

Ja Agent-pelin kehityshän on ollut tiedossa jo pari vuotta (http://www.konsolifin.net/playstation/uutiset/3669/), mutta nyt sille saatiin nimi. Valmista voi tulla yllättävänkin pian.

Vähän epäilyttää kun kuulostaa että ollaan nyt lain toisella puolella, mutta onhan niitä pahoja agentteja/kyttiä myöskin.
Odotan tätä kuitenkin hyvällä mielenkiinnolla! Aikavarma timed exclusive omastakin mielestä.

Odotan todella tätä peliä.Traileri vaikutti ainakin hyvältä:D

Tulikos tästä ikinä mitään?

Viimeisin virallinen viesti on tainnut olla että tätä ei ole kuopattu. Mutta sekin lienee jostain parin vuoden takaa.

Mutta ei pidä luopua toivosta!

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi