"Tää vihanpito ulottuu muihinkin peleihin!"

Tradition mukaisesti järjestimme taas lanit. Tällä kertaa asiat vain eivät menneet suunnitelmien mukaan.

No siis, totta puhuen, eiväthän lanit koskaan mene suunnitelmien mukaan. Eivät ainakaan todelliset lanit. Teknisten ongelmien perässä ryntäily on puolet hauskuudesta. Tällä kertaa olimme kuitenkin valmiina. Oli riittävästi jatkojohtoja, näppäimistöjä, uusia verkkokaapeleita, oli kertaalleen sisäänajettu switchi, koko setti.

Mutta niinhän siinä käy, että kun tukit vuodon yhdestä kohtaa, paine saattaa repäistä systeemin auki muualta. Tällä kerralla harmaita hiuksia aiheuttivat itse pelit, joista kiusallisen moni on täysin rampoja ilman nettiyhteyttä. Tähän lisäksi sekalainen määrä koneista johtuvia ongelmia (vaikka koneita oli enemmän kuin pelaajia) niin soppa oli valmis. Ja turha edes mainita juhlapyhäputken aiheuttamasta vahingosta miehistövahvuuteen. Vierailevat tähdetkin jänistivät suurimmaksi osaksi paikalta.

Mutta hauskaa oli. "Miten ihmeessä?", kysyvät epäilevät Tuomaat. Videotykki, Guitar Hero World Tour, NHL '08 ja 7 ohjainta. Siinäpä se aika kuluikin sitten oikein sopivasti. Puhuttiin, että ensi kerralla vain toinen konsoli paikalle, säästytään paljolta vaivalta.

Ja kaveri huusi tälläkin kertaa "mä tapan sut kohta oikeesti". My work there was done.

Kirjaudu kommentoidaksesi