Zone of the Enders 3

Herätelläänpä taas blogia kauneusunilta syksyyn.

Kesäkuumalla oli hyvin aikaa hautautua läheisen peliluolan viileisiin uumeniin hakkamaan läpi erilaisia klassikkoja, jotka olivat jääneet joltakin kaveriporukasta pelaamatta, syystä tai toisesta. Yksi näistä klassikoista oli Anubis: Zone of the Enders 2: The Second Runner (eli ZOE2 näin kavereiden kesken), joka oli jäänyt kaveriltani pelaamatta.

(Brief English summary after the jump)

Muutaman robottimäiskettä sisältäneen yön jälkeen peli oli läpi, ja ajoittaisesta kiroilusta huolimatta kaverini oli varsin tyytyväinen peliin. Pelin hetkelliset puutteet korvattiin soundtrackillä ja yleis-eeppisellä mäiskeellä.

- Tiiätkö, jopa Konamilla on ollut puhetta, että Hideo "Hieno mies" Kojima vois jossai välissä tehdä kolmosen?

- No ehdottomasti! Jollekki nykykonsolille, vaikka nyt sitten sille pleikkari kolmoselle.

- Joo, se vois rutistaa siitä koneesta aivan kaiken irti. Se vois itseasiassa olla lopultakin se peli, jonka voi pelata vain kerran läpi; toista kertaa ei kone kestäis.

- Joo! Se olis todella upeeta. Sixaxikseen vaan jotain hienoa settiä ja HD-graffat ja eiku menoksi. Ei siinä paljon käsikirjoitusta tarvis.

- Todellakin.

Joten Hideo, Konami, Kojima Productions ja kumppanit: tehkää ZOE3.

Yllä olevan kuvan on taiteillut Ukitakumuki, jonka luvalla kuvaa on täällä käytetty. Hän tosin pyysi huomauttaa, että hänen näkemyksensä ZOE3:sta ei ole mitään tämän suuntaistakaan, vaan siitä todennäköisesti tulee synkempi ja rosoisempi. Käykää silti ihailemassa tyypin töitä.

And briefly in English for search bots and Kojima Productions: please make Zone of the Enders 3 for a current generation console, preferably with HD graphics and some clever use for the motion sensing techniques. Most of all, it should be so epic that you can only play through once, the gaming console wouldn't last the second time around.

The image is drawn by Ukitakumuki and used with his permission. He just wished to remark that he thinks ZOE3 won't be anything like this, his vision has a much more dark and gritty look. Go give him love anyway.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi