Halo-kivääri sai poliisit hälytystilaan

Kotakun Stephen Totilo kertoo hämmentyneen ohikulkijan kutsuneen poliisit paikalle, kun eräs Bungien työntekijä käveli kadulla Halosta tutun tarkkuuskiväärin kanssa. Hälyttäjä oli luullut jäljennöstä AK-47-rynnäkkökivääriksi.

Asiaa lähetettiin tutkimaan viisi konstaapelia, jotka selvittivät tilanteen todellisen luonteen kuitenkin suhteellisen nopeasti. Bungien Brian Jarrardin mukaan paikalle oli kutsuttu myös SWAT-tiimi, mutta he eivät koskaan tulleet studion tiloihin.

Bungien työntekijä oli kuljettanut Neill Blomkampin Halo-elokuvaprojektia varten tehtyä kiväärijäljennöstä takaisin toimistolle Penny Arcade Expo -tapahtumasta. Poliisi ohjeisti kehittäjiä peittämään aseen tulevaisuudessa julkisilla paikoilla.

Totilo oli studiolla testaamassa Halo 3: ODST:tä, ja hän pääsi hypistelemään myös kyseistä kivääriä. Uutiskuvassa rekvisiitta-asetta pitelee kuitenkin Nathan Fillion, joka toimi yhtenä pelin ääninäyttelijöistä.

Galleria: 

Kommentit

Joo olis voinut sen aseen peittää ettei sekaannuksia tule. Ihan hienon näköinen toi kivääri

AK-47...how? ><

No ei sitten kyllä mitenkään...? :D

Niin no ite en varmaan ees kehtais lähteä tallustelemaan tollasen tykin kanssa yhtään mihinkään :p

AK-47? WTF.... Typerät amerikkalaiset varmaan luulevat käsiasettakin AK-47:ksi.

Luulis amerikkalaisten tunnistavan rynnäkkökiväärin ja kiväärin eron suht hyvin :o Ei näköjään sekään stereotyyppi pidä sitten paikkaansa :)

Kuulostaapa kovin täysin sadulta. Mitä sitten Kirklandin poliisi tykkää tästä kun heidän nimi liitetään höpöjuttuun mukaan.

Eiköhän tämäkin ole ollut täysin suunniteltu ja laskelmoitu markkinointitempaus näin julkaisun lähestyessä.

Agreed, hulwol86.

Nathan Fillion 8)

Seconded, hulwol86. ;)

Mutta joo, eihän tuossa nyt ole mitään ihmeelistä kun soitetaan poliisit kun joku kantaa kivääriä kadulla. Amerikoissahan on omat psykonsa.

Ja ihmiset puhuvat mitä sattuu kun ne on paniikissa. :P

Onhan se aivan ak:n näköinen. :) Tai sitten ei... Siis miten voi olla mahdollista että joku luule tota Ak 47 siis voi jeesus sentään.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi