Rock is hard, Rochard is harder!

PS3:n seuraava kotimainen hitti keväällä

Super Stardust HD:n, Dead Nationin, Trinen, Kung-Fu Liven ja Angry Birdsin jatkoksi PlayStation Networkin kotimaista pelitarjontaa rikastuttaa tänä keväänä Recoil Gamesin Rochard.

Rochard on toiminnantäyteinen sivuttain rullaava tasohyppely, jonka pääosassa on avaruusmainari John Rochard. Päivitettävällä G-Lifter-työkalullaan Rochard voi siirrellä raskaita esineitä ja jopa heilauttaa tai hypätä pitkien matkojen päähän.

Huumorin siivittämä tarina alkaa Rochardin kaivostiimin törmättyä muinaiseen rakennelmaan syvällä asteroidin sisuksissa. Pian tiimi katoaa jättämättä jalkeäkään ja kaiken lisäksi avaruuspiraatit hyökkäävät kaivokseen. Nokkeluutensa, työkalujensa ja terveen sarkasminsa avulla Rochardin on torjuttava piraatit, pelastettava tiiminsä ja sekä ratkaistava kaivoslöydön takaa löytyvä mysteeri.

Galleria: 

Kommentit

Eikös tuota Rochardia ääninäytellyt kaiken lisäksi Jon St. John alias Duke Nukem??

Jep, Jon St. Johnin pitäisi toimia päähenkilön äänenä..

Recoil muuten omistaa tämän IP:n oikeudet, joten on tavallaan vain "timed exclusive" PSN-palveluun. Ovat lupailleet jopa tämän vuoden aikana PC:lle ja Macille (liekö täysin sama peli sitten, niin jää nähtäväksi).

Kannattaa lukaista myös mun kirjoittama esikatsaus aiheesta:
http://www.konsolifin.net/playstation/jutut/161/

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi