Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Esikatselu - Tony Hawk's Pro Skater 3

GBA:n Tony Hawk's Pro Skater 2 tullaan muistamaan varmasti merkittänä pelinä käsikonsolien historiassa. Peli oli GBA:n ensimmäisiä pelejä sekä selkeästi hienoin. THPS2 antoi jo varhaisessa vaiheessa hyvää näyttöä, mitä kannettavilta peleiltä oli vielä odotettavissa. Peli nosti myöskin aiemmin kohtuullisen tuntemattoman Vicarious Visionsin julkisuuteen. THPS3:n ilmestyttyä ensin kotikonsoleille, koitti vihdoin GBA:n vuoro, ja mikä parasta, samainen Vicarious Visions kyhää myös tätäkin versiota.

THPS2 sisälsi loistokkuudestaan huolimatta varsin rajoitetun määrän toimintoja. THPS3 tulee lyömään edeltäjänsä kaikilla osa-alueilla. Pelaaja ei skeittaa enää puistoissa yksin. Ihmiset ja autot ovat kaduilla täysin luonnollinen näky, kuten kotikonsoliversioissakin. Los Angelesissa pelaaja voi saada aikaan myöskin maanjäristyksen, joka avaa uusia reittejä, ja tekee kulkemisen haastavammaksi.

Graafisten uudistusten ohella peli tarjoaa myöskin hyväksi koetun Create-A-Skater moodin, jossa pelaaja voi muovata oman skeittaajansa ja kokeilla sitä sen jälkeen pelin radoilla. Pelissä liikutaan ainakin seuraavissa tasoissa: The Foundary, Rio, Suburbia, Airport, LA ja Tokyo. Voimme todennäköisesti odottaa ainakin yhtä bonuskenttää näiden lisäksi. Peli sisältää myöskin monipuoliset monipelimahdollisuudet linkkikaapelin välityksellä. Moninpeli puuttuikin kokonaan aiemmasta osasta, ja Activison onkin ennakkoon lupaillut laajoja moninpelimahdollisuuksia.

Pelistä ei olla valutettu tietoa ulos vielä kovinkaan paljoa. Lisätietoja on saatavilla pian, jotka tullaan lisäämään tähän ennakkoon. Tony Hawk's Pro Skater 3:n on määrä ilmestyä GBA:lle tänä Keväänä.

Kirjaudu kommentoidaksesi