Gamescom: The Walking Dead ei ota loppuakseen

Zombit elävät juuri nyt uutta kukoistuskauttaan. Robert Kirkmanin suursuosion saavuttanut The Walking Dead -sarja paistattelee yleisösuosikkina niin sarjakuvana, televisiosarjana kuin Telltale Gamesin episodipelinä, ja uutena yrittäjänä tunkiolle saapuu Activisionin oma samanniminen teos.


The Walking Dead: Video Game on vasta varhaisessa vaiheessa tuotantoa. Terminal Realityn oman moottorin pohjalta luotu maailma hyödyntää nimenomaan AMC:n televisiosarjan mytologiaa, ja seuraa Dixonin veljeksistä nuoremman Darylin (sarjassa häntä esittää Norman Reedus) selviytymistä postapokalyptisessa Amerikassa.

Kunnianhimoisen pelin tarkoituksena on sysätä pelaajan vastuulle päähenkilön ja matkalla tarttuvien eloonjääneiden pitäminen hengissä julmassa maailmassa. Pelillisesti tämä tarkoittaa paitsi zombiuhista selviytymisenä myös mikromanagerointina, jossa tärkeään tehtävään nousee resurssien hallinta.

Zombien dynaaminen tekoäly luo kehittäjien mukaan monia kauhun hetkiä, mutta ainakin toistaiseksi kaikki lupaukset täytyy ottaa varauksella, sillä pelistä ei ollut Gamescomissa esittää puheen ohella kuin staattista kuvamateriaalia.

Julkaisupäiväksi The Walking Dead: Video Gamelle on kaavailtu ensi vuotta. Hieman analyyttisempi katsaus pelin potentiaaliin ilmestyy KonsoliFINin sivuilla lähipäivinä.

Galleria: 

Kommentit

Zombien dynaaminen tekoäly luo kehittäjien mukaan monia kauhun hetkiä,

zombiahan ohjaa vain halu syödä ja taas lisää syödä >.<

Avaan tekoälyä hieman lisää artikkelissa, mutta hehkutus oli nimenomaan siinä, kuinka "aidosti" zombit käyttäytyvät. Käytännössä siis juurikin kuvailemallasi tavalla on pyritty luomaan tekoäly.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi