Kuka olisi uskonut, että yhdistämällä zombiekauhun episodipohjaiseen tarinankerrontaan, voi lopputuloksesta muodostua yksi vuoden parhaista peleistä? J. Pikkarainen vaelsi The Walking Deadin viisi osaa läpi ja kirjoitti arvostelun emotionaalisesti raskaasta kokemuksesta.

"Episodipohjaisista peleistään tunnettu Telltale Games jatkaa The Walking Deadissa ominta konseptia. Monin osin lafkan aiemmat tuotokset tuntuvat olleen vain pohjustusta tätä tarkoitusta varten, sillä kerronnallisesti kyseessä tulee luultavasti olemaan yksi pelihistorian merkkiteoksista."

Lue J. Pikkaraisen koko arvostelu pelisarjan ensimmäisestä kaudesta. Omia tunteitaan kauhuseikkailusta kannattaa purkaa Gamerankingissä. Hyvin perustellusta mielipiteestä voi voittaa itselleen vapaavalintaisen pelin.

Galleria: 

Kommentit

Kunniaa ja aaltoja TTG:n episodipeleille ihan noin jo yleensäkin. Tuppaavat olemaan pääsääntöisesti erittäin palkitsevia kokemuksia ja kun ne riittävällä kärsivällisyydellä voi kokea myös alusta loppuun yhtenä villinä vuoristoratana niin mikä nottei! 4.12. day one ja niin pois päin.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi