Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Walking Dead jatkuu jo ennen toista kautta

Viime vuoden parhaan pelin palkintoja kahminut Telltale Gamesin The Walking Dead paitsi toi episodipohjaisen pelirakenteen ja uudenlaisen tarinankerronnan läpi pelaajille, jätti myös kaikki odottamaan lisää.

Ensimmäisen kauden menestyksen myötä Telltale Games vahvisti äkkiä toisen kauden The Walking Deadiin olevan jo työn alla. Mutta tämän ottaessa aikansa, sarjan käsikirjoittaja Gary Whitta on kertonut IGN:lle, että pelaajat pääsevät uuden Walking Deadin pariin jo ennen toista kautta. Whitta kertoo pelaajien odotusta helpotettavan jonkinlaisella lisäpelattavalla jo ennen toisen kauden ensimmäistä episodia. Whitta ei paljasta mitä Telltale Gamesilla suunnitellaan mutta varmaa on, että tämä helpottaa pelaajien odotusta. Telltale Gamesin The Walking Dead -sarjaa ei tule sekoittaman Terminal Realityn kehittämään ja Activisionin ensi kuussa julkaistavaan The Walking Dead: Survival Instinct -peliin.

The Walking Deadin ensimmäisen kauden episodien heitelleistä julkaisupäivistä oppineena Telltale Games ei ole kertonut vielä toisen kauden julkaisupäiviä tarkemmin.

Lue Konsolifinin arvio Walking Deadin ensimmäisestä kaudesta täältä.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi