Hideo Kojiman GBA-pelistä uusia tietoja

Gamers.com- ja Nintendojo-sivustot kertovat japanilaisesta The Nihon Kogyo Shimbun -lehdestä poimittuja yksityiskohtia Metal Gear -sarjan luojan Hideo Kojiman uudesta tulevasta Game Boy Advance -nimikkeestä.

Bokura no Tayou, kuten pelin japaninkielinen työnimi kuuluu, liittyy jotenkin aurinkoon, sillä kahden edellä mainitun sivustojen käännökset nimestä ovat My Sun ja Our Sun. Se ei ole ihme, sillä tietojen mukaan kyseessä on toiminta-rpg, joka tullaan valmistamaan erikoiselle auringonvalon tunnistavalle pelikasetille. Sillä, että pelataanko peliä auringonvalossa vai pimeässä, tulisi olemaan vaikutus itse peliin, mutta tarkempia tietoja ei juuri ole. Ilmeisesti pelissä kuitenkin päähahmona tulee olemaan vampyyri, joten siitä voi jokainen ryhtyä päättelemään mitä haluaa.

Eräiden huhupuheiden mukaan pelin pystyisi myös linkittämään GameCubelle tulevan pelin kanssa, mutta tätä ei ole miltään taholta vahvistettu. Joka tapauksessa GBA:n Bokura no Tayou vaikuttaa mielenkiintoiselta projektilta ja se julkaistaneen japanissa ensi kesän aikana. Lisää asiasta pian.

Kirjaudu kommentoidaksesi