Kingdom Heartsiin Final Fantasyn hahmoja?

Kingdom Hearts on Disneyn sekä Squaren yhteisvoimin tekemä roolipeli, jonka ympärillä kiertää jos jonkilaisia huhuja. Uusimpien juorujen mukaan pelissä tulee tapamaan paitsi koko joukon Disneyltä tuttuja piirroshahmoja, myös eri Final Fantasy-pelien sankareita. Kerrotaan, että pelissä tulisi esiintymään ainakin FF10:n Tidus ja Wakka sekä kahdeksikosta tuttu Selphie Tilmitt. Tottako? Ken tietää, mutta vähintäänkin erikoiselta idealta tuo kuulostaa.

Peli kertoo Sora-nimisestä pojasta joka lähtee seikkailemaan Aku Ankan ja Hessun kanssa läpi merkillisten maailmojen. Matkan varrella he taistelevat klassisten Disneyn konnien kanssa, ja kohtaavat myös uusia Squaren luomia pahiksia. Maailmoja kansoittaa useat tutut Disneyn piirrossolennot, sekä myös Tetsuya Nomuran suunnittelemat hahmot. Sankareiden tarina kulkee läpi yhdeksän eri maailman, joista jokainen perustuu teemaltaan johonkin vanhaan Disney-elokuvaan.

Yli sata työntekijää sekä Squarelta että Disneyltä on työstänyt peliä PS2:lle jo kahden vuoden ajan, ja sitä lupaillaan ilmestyväksi sekä Amerikkaan että Eurooppaan vuoden 2002 syksyllä. Pelin tarkoituksena olisi miellyttää sekä Disneyn että Squaren faneja, joskin joidenkin fanien taholta on jo kuulunut jyrkkiä vastalauseita.

Kirjaudu kommentoidaksesi