PS2:n hinta romahti: 1995,-

PS2-konsolin hinta laskee perjantaina 28.9. koko Euroopassa. Suomen hinnanmuutoksista ei ole vielä virallista tietoa, mutta ainakin Playerone myy jo PS2:ta hintaan 1995,-.


Virallinen vahvistus kaikille kauppiaille saataneen maahantuoja Egmontin pressi/maahantuojatilaisuudessa tänään torstaina. Hinta lienee jossain 2299-1999 FIM välimaastossa. Frangihinnaksi on ilmoitettu 1990, joka on kääntynyt yleensä suoraan markoiksi.

Aiheesta käydään vilkasta keskustelua PS2FIN BBS:ssä. Ainoana ikävänä puolena hinnanalennuksessa on se, että vanhalla hinnalla konsoleita varastoineet kauppiaat kärsinevät tappiota, kun kuluttajat tietävät hinnanalennuksen olevan tulossa.

Briteissä uusi hinta on 199 puntaa, joka on markoissa reilusti alle 2000,-. Entinen "virallinen ovh." oli briteissä 260 puntaa, joten hinta tippui lähes neljänneksellä! Saarivaltakunnan joulumyyntiä vauhditetaan myös sellaisilla juuri ilmestyneillä/ilmestyvillä peleillä kuin This Is Football 2002, WipeOut Fusion, World Rally Championship, Airblade, Time Crisis 2 and Jak and Daxter, Devil May Cry, Silent Hill 2, James Bond...Agent Under Fire, SSX Tricky, WWF Smackdown! Just Bring It, Legacy of Kain: Soul Reaver 2 and Burnout.

Suomen julkaisulistaa voit seurata PS2FINin Pelit-osiosta kohdasta "Pelijulkaisulista".


Karulla hinnoittelulla, DVD-ominaisuuksilla kaukosäätimineen sekä tiukalla pelitarjonnalla Sony aikonee tyrehdyttää kilpailevat konsolit alkuunsa, ainakin näillä joulumarkkinoilla. Nähtäväksi jää, koskeeko aggressiivinen hinnoittelupolitiikka myös USA:ta ja siirtyvätkö Xboxin ja Gamecuben julkaisupäivät entisestään.

Kirjaudu kommentoidaksesi