Peliasema-lehti lopetetaan

Peliasema-lehti lopetetaan, ja sen sisältö liitetään osaksi Pelit-lehteä. Viimeinen numero vain Pleikkarin nimeen vannoneesta, aidosti kotimaisesta lehdestä ilmestyy 25.10.


Vanhat tilaajat voivat vaihtaa jäljellä olevan tilauksensa joko Pelit-lehteen tai mihin tahansa Helsinki Median lehteen. Jäljellä olevasta tilauksesta saa myös halutessaan rahat takaisin.


Pleikkaripelaajien näkökulmasta on jännittävää nähdä, minkälaisen kohtelun ja kuinka pienen osan PS2 ja erityisesti PSX saa uudessa lehdessä. Uuteen Pelit-lehteen kun aiotaan ahtaa myös kaikkien muiden konsolien parhaat ja huomionarvoisimmat pelit. Perinteisestihän Pelit-lehti on pitänyt konsolipelaamista lasten touhuna ja pelejä surkeina, varsinkin verrattuna miehekkäisiin ja grafiikaltaan ylivoimaisiin PC-peleihin.


Aiheesta käydään vilkasta keskustelua PS2FIN BBS:ssä (vaatii rekisteröinnin). Selittelyä yhdistymisen syistä ja seurauksista voi lukea Pelit-lehden sivuilta (vain tilaaille avoin palvelu).


Varmaa on, että MoonTV-veteraanin ja Suomen katu-uskottavimman peliarvioijan Thomas Puhan (eli Everlastin) tekemät lehdet tulevat saamaan yhdistymisestä lisää potkua.

Kirjaudu kommentoidaksesi