GameWorld tulee - PS2FIN menee!

TiLT!-peliohjelma herättää meissä kaikissa tunteita. Toisissa pelaamiseen liittyviä, toisissa tunteet nostaa pintaan pelkästään juontajan ulkopelilliset avut. Tästä huolimatta Tilt! järjestää vuoden ainoat (ja samalla kovimmat ja suurimmat) pelimessut tulevana viikonloppuna Helsingin Kaapelitehtaalla.

Myös PS2FIN Ylläpitoa (ja muuta KonsoliFINin porukkaa) valuu paikalle. Pidämme matalaa profiilia, koskapa meillä ei ole omaa osastoa eikä mitään kivaa krääsää jaettavana. Sen sijaan saitilla tapahtuu viikonloppuna:

PS2 täyttää la 24.11. vuoden Suomessa. Sen kunniaksi Ylläpito on esivalinnut vuoden kovimpien pelien listan, josta lukijat valitsevat parhaat. Äänestys käynnistyy perjantaina, ja on avoin kaikille BBS:n rekisteröityneille käyttäjille.

Ainakin PS2FIN Ylläpito aikoo viettää hilpeän (ja raskaan) viikonlopun, koska suurin osa meistä näkee toisemme ensimmäistä kertaa livenä oikeassa elämässä (IRL). Saittihan on rakennettu lähes kokonaan meilin, BBS:n ja IRCin kautta viestimällä, joka lienee alan jonkinlainen ennätys.


Hauskaa viikonloppua!

Kirjaudu kommentoidaksesi