GTA III vuoden paras ja kisat ratkottu

PS2FIN lukijat ovat äänestäneet ekan PS2-vuoden (24.11.2000-24.11.2001) parhaaksi GTA III -pelin. Kakkoseksi selvisi GT3. GTA III keräsi äänistä yli puolet ja GT3 neljänneksen, joten muille ei jäänyt kuin rippeitä äänistä.


Myös kysely julkaisupäivistä on ohi, ja vapaavalintainen peli osui käyttäjälle TT1. Kaksi kolmannesta käyttäjistä on sitä mieltä, että julkaisupäivänä pelin pitää viimeistään löytyä asiallisesta pelikaupasta. Joten yritämme jatkossakin ylläpitää Pelit-sivulta löytyvää julkaisulistaa.


Tammikuussa kyselyn kohteena on PS2:n DVD-ongelmat. Yritämme selvittää, ovatko paljon porua herättäneet DVD-ongelmat ominaisuus vai epäonnisille kuluttajille sattuneita yksittäistapauksia.


Kuluva vuosi tuo PS2FINiin muutoksia: muutkin KonsoliFIN-saitit siirtävät vähitellen keskustelunsa ja serverinsä saman katon alle, kunhan sivupohjat saadaan kuntoon. Näin säästetään rahaa ja useamman saitin ylläpitäjät voivat jeesailla toisiaan eikä ole niin orpo olo kuin yksin pusaillessa.


Vaikka eDomelta poistettiin työntekijät ja Peliasema surkastui Pelit-lehden osaksi, PS2FIN Ylläpito jatkaa turpoamistaan, tuoreimpana kaverina eDomellekin kirjoitellut saintbert. Kulunut vuosi on ollut todella erikoinen: samalla kun konsolipelaaminen on suositumpaa ja saa enemmän julkisuutta kuin koskaan, kustantajat pistävät lappuja luukulle ja supistavat toimintaansa. :(

Kirjaudu kommentoidaksesi