Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

GameCube Game Boy Player -yksityiskohtia

GameSpot kertoo Nintendo of American paljastaneen uutta tietoa tulevasta GameCube Game Boy Player -lisälaitteesta, jolla voidaan pelata Game Boy Advancen, sekä sen edeltäjien pelejä televisioruudulla.

Laite asennetaan GameCuben pohjaan, ja paketti sisältää myös boottauslevykkeen, joka täytyy laittaa pyörimään GameCubeen ennen GCGB Playerin käyttöä. Pelin ja levykkeen pyöriessä, voi Cuben ohjaimesta Z-näppäintä painamalla muutella esimerkiksi pelikuvan ympärillä olevia grafiikkapalkkeja, jotka muistuttavat taannoisen Super Game Boyn vastaavia. Palkit voidaan myös ottaa poiskin, joten koko kuvaruudulla pelaaminen on myös mahdollista. Ja voipa lasten pelaamisesta huolestuneet vanhemmat asettaa koneeseen aikarajan, jonka jälkeen laite menee automaattisesti kiinni esimerkiksi tunnin kuluttua pelaamisen aloittamisesta.

Kuten aiemminkin ollaan kerrottu, GCGB Player tulee tukemaan linkkikaapelia hyödyntäviä pelejä. Jos pelaajilla on useampia kappaleita GameCubeja ja tarvittava peliä, he voivat jokainen pelata erillisillä tv-ruuduilla. Laitteessa ei myöskään ole aluekoodauksia, joten sillä voi pelata vaikka Japanista ostettuja Game Boy -pelejä.

GameCube Game Boy Player julkaistaan ensi vuoden aikana, mutta tarkemmasta ajankohdasta ei ole vielä tietoa.

Kirjaudu kommentoidaksesi