Segan pelitiimit menivät uusiksi

Kuten PS2FIN raportoi pari viikkoa sitten, on Segan määrä järjestellä kehitysyksikkönsä uusiksi. Mainichi-lehti kertoo nettisivuillaan, miltä järjestely tulee näyttämään.

Neljä pelitiimiä on tarkoitus yhdistää suurempien yksiköiden kanssa. Muun muassa Rezin ja Space Channel 5:t tehnyt United Game Artists eli UGA liitetään yhteen Sonic Teamin kanssa. Hitmaker ja Sega Rosso yhdistyvät. Shinobista ja Dreamcastin Skies of Arcadia -roolipelistä tunnettu Overworks yhdistää voimansa Wow Entertainmentin kanssa ja Smilebit-studio Amusement Visionin kanssa.

Lisäksi Segan on tarkoitus perustaa kaksi uutta kehitysyksikköä. Toinen tulee keskittymään urheilupeleihin ja toinen rakennetaan itsenäisenä jatkavasta AM2:sta lähteneen Yu Suzukin ja tämän menestyssarjojen kuten Virtua Fighterin ympärille.

Segalla menee tällä hetkellä hyvin. Se ylitti ensimmäiselle vuosineljännekselleen (huhti-kesäkuu) asettamansa tavoitteen, mutta etsii edelleen fuusiokumppania. Suunnitelmat Electronic Artsin ja Sammyn kanssa ovat tähän mennessä menneet myttyyn.

Kirjaudu kommentoidaksesi