www.konsolifin.net uudistuu

Konsolifin on jälleen ottanut merkittävän askeleen kohti Suomen pelimedioiden kirkkainta kärkeä. Yhteistyökumppaneidemme ja teidän kävijöiden kanssa käymämme jatkuvan vuorovaikutuksen ja kehitystyön tuloksena olemme uudistaneet koko sivustomme. Kykenemme nyt tarjoamaan asiaa kaikista merkittävistä peleistä ja pelikonsoleista enemmän kuin koskaan ja siten vakiinnutamme paikkamme Suomen johtavana konsolipelaamiseen keskittyneenä harrastelijasivustona.

Jo vuonna 2001 Konsolifin yhdisti eri pelikonsoliharrastelijoiden sivut ammattitaitoiseksi kokonaisuudeksi yhteisen nimen alle. Nyt uusien uudistusten myötä olemme entistä voimakkaammin panostaneet sivujemme käytettävyyteen, toimivuuteen ja ulkonäköön. Uudistusten myötä niin PS2FIN, XboxFIN, CubeFIN kuin GBAFIN ovat saaneet uuden uljaan ulkonäön, mutta mikä tärkeintä, kaikki konsolit löytyvät nyt myös yhteisen pääsivun www.konsolifin.net alta!

Konsolifinin periaatteena on jatkuvasti kuunnella Teidän ehdotuksianne, kirjata ne ylös ja työskennellä ahkerasti sivustoa ja sen sisältöä kehittäen. Keskittymällä sähköpostitse saamaamme palautteeseen ja Konsolifin-keskustelualueella annettuihin ehdotuksiin, olemme tehneet sivuillemme muun muassa seuraavia uudistuksia:

- Konsolifinin pääsivu www.konsolifin.net on nähnyt päivänvalon. Pääsivulta löytyy asiaa tasapuolisesti kaikista pelikonsoleista sekä PS2FIN, XboxFIN, CubeFIN ja GBAFIN –sivujen uusin uutinen ja tuorein arvostelu.

- PS2FIN, XboxFIN, CubeFIN ja GBAFIN –sivuilta toisen konsolin sivustolle liikkuminen on entistä helpompaa. Myös sivujen graafinen ulkonäkö on uusittu piristämään pimeneviä syysiltoja.

- Konsolifin uskoo vahvasti verkkopelaamisen suosion kasvuun. Juuri sen vuoksi olemmekin avanneet Xbox- ja PS2-nettiosiot, joihin Konsolifinin rekisteröityneet jäsenet pääsevät syöttämään omat gamertag –tunnuksensa, pelinsä, klaaninsa, kotisivunsa ja kaiken muun mahdollisen, jota vaaditaan täydellisen verkkopelikokemuksen saavuttamiseen. Kaikki kävijät voivat selailla nettiosioon syötettyjä tietoja, katsoa kuka on kukin ja vaikka sopia yhteisistä pelituokioista!

- Sivujen helppokäyttöisyyden lisäämiseksi on uutis- ja arvosteluosioihin lisätty uusia hakumahdollisuuksia. Peliarvosteluja voi nyt katsella joko aakkosjärjestyksessä tai ne voi järjestää paremmuusjärjestykseen annettujen arvosanojen mukaan. Helppo tapa bongata kauden huippupelit tai etsiä jokin tietty peli nimen perusteella!

- Peliarvosteluissa kuvia ja ruutukaappauksia on nyt entistä helpompaa katsoa. Tulevaisuudessa peliarvosteluihin lisätään myös mahdollisuuksien mukaan linkkejä pelien esittelyvideoihin. Faktaruudusta näkee nyt myös vaivattomasti, onko pelissä ääni- tai online-tukea.

- Olemme myös ottaneet käyttöön toiminnon, jonka avulla Konsolifinin rekisteröityneet jäsenet voivat antaa oman arvionsa Konsolifinin arvostelemasta pelistä. Siten arvosteluihin saadaan lisää uudenlaista objektiivisuutta, joka on mielestämme tarpeen jokaisessa peliarvostelussa.

- Etusivulla on päivittyvä gallup-kysely, jossa kyselemme Teiltä kaikkea konsoleihin ja peleihin liittyvää. Otamme myös jatkuvasti vastaan hyviä ehdotuksia gallup-kyselyä varten.

- Keskustelufoorumimme ulkonäköä on uusittu. Foorumin löydätte tuttuun tapaan osoitteesta www.konsolifin.net/bbs. Uudistuneessa foorumissa on nyt myös avatarien, eli pienten kuvaikonien, käyttömahdollisuus!

- Tekijätiimiä on vahvistettu uusilla innokkailla osaajilla, jotta pystymme jatkossa vastaamaan entistä nopeammin pelialan haasteisiin. Konsolifinin uutiset ja päivitykset tulevat jatkossakin olemaan uunituoreita.

Todella suuret kiitokset Karvapallolle ja idaholle uusien sivujen eteen tekemästään työstä ja myös muulle ylläpidolle kiitokset osallistumisesta tastajoukkoina. Mutta suurin kiitos uudistuneesta sivustostamme kuuluu kaikille teille sivuilla kävijöille. Ilman jatkuvaa palautettanne ja hyviä ehdotuksianne emme olisi nyt tässä. Siis suurkiitokset ja lämpimästi tervetuloa uusituille sivuillemme osoitteessa www.konsolifin.net !

Parhain terveisin,
Ylläpito

Kirjaudu kommentoidaksesi