Xboxfin ja PS2fin tukevat klaanitoimintaa

Konsolifin tarjoaa tästä hetkestä alkaen Xbox- ja PS2-klaaneille omia yksityisiä keskustelualueita. PS2fin on heinäkuusta asti testannut Finnish Lions PS2 –klaanin kanssa privaattialueiden toimintaa hyvin tuloksin ja positiivisen palautteen innoittamana on päätetty tarjota samaa mahdollisuutta myös muille verkkopeliklaaneille. Keskustelualueille pääsevät vain ja ainostaan kyseisen klaanin jäsenet, eli edes Konsolifinin moderaattorit eivät pääse klaanien privaattialueille. Privaattifoorumeilla klaanit voivat keskustella tulevista otteluistaan ja antaa muutenkin tietoa kaikille jäsenilleen kätevästi yhdessä paikassa.

Konsolifin kelpuuttaa ainoastaan aktiiviset ja asialliset klaanit, jolloin palvelun taso säilyy tuttuun tapaan korkealuokkaisena. Kyselyt ja hakemukset voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen xshava@ps2fin.com, jonka jälkeen Konsolifin-moderaattorit päättävät hakemuksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä. Konsolifin pidättää itsellään oikeudet poistaa asiattomien ja huonokäytöksisten verkkopeliklaanien privaattialueet tarvittaessa.

Xbox- ja PS2-online alueille on tehty klaaneille seuraavat yhteiset alueet:

Xbox-klaanien privaattialueet
Alue on tarkoitettu ainoastaan Xbox-klaanien keskinäiseen keskusteluun. Muilta pääsy kielletty.

PS2-klaanien yksityinen yleisalue
Klaanien keskinäisiin keskusteluihin tarkoitettu alue. Tämä alue näkyy kaikkien klaanien jäsenillä, mutta ei sellaisilla Foorumin jäsenillä jotka eivät ole missään klaanissa mukana.

Kyseillä alueilla voidaan sopia klaanimatsien aikatauluista tai yhteisistä harjoituksia klaanilaisten kesken, ilman että ”ulkopuoliset” tulevat häiritsemään. Mikäli klaanilla on jo olemassa omat privaattikeskustelupaikat tai heitä ei kiinnosta yksityinen keskustelualue, mutta haluavat ottaa osaa klaanien yhteisiin keskusteluihin niin tämäkin on mahdollista samoilla säännöillä kun privaattialueen saanti edellyttää. Siinäkin tapauksessa yhteydenotot yllä mainitulla tavalla.

Kirjaudu kommentoidaksesi