Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

KonsoliFIN Podcast 125: Kaamea kankku(nen)

Pelielokuvia tai pelejä sivuavia elokuvia on ajan saatossa tehtailtu kymmenittäin. Tuotokset ovat olleet lähes poikkeuksetta kammottavia. Urhea nelikko käy kuitenkin ryönäkasan kimppuun erotellen leffat huonoihin ja vähemmän huonoihin. FelisLeo joutuu jälleen paitsioon hehkuttaessaan Mortal Kombatia ja Prince of Persiaa, kun taas Pikkarainen lataa täyslaidallisen ”sitä itseään” House of The Deadin ja Doomin päälle. Tavallista maltillisempi maagiset muistelee lämmöllä Tomb Raideria ja Jepu purkaa traumojaan Jason Stathamin tähdittämän In The Name of The King: Dungeon Siege Talen tiimoilta. Palautteissa puututaan vieläkin GTAIV:n kontrolleihin radiokanavia unohtamatta.

Kesto: 2:07:03

Sisältö: 

00:00 Alkuspiikki, aloitus, uutiset (Uwe Boll ja Postal 2, Avi Arad ja tulevat pelielokuvat, uusi Xbox-johtaja Stephen Elop, Xbonen julkaisupäivä, EA:n uudet pelisarjat)
20:04 Viikon keskustelu osa 1 (määritelmä, maine, ensimmäiset ja parhaat, kronologiset trendit, Aasian panos, Uwe Boll, TV-sarjat, Ubisoftin ja Blizzardin tulevat)
1:20:46 Viikon keskustelu osa 2 (paras ja pahin muisto, tulevaisuuden visiot), palautteet (digiheppu, Retu, pate 74, sph), mahdollisesti loppukevennys

Kesto: 2:07:03

Kirjaudu kommentoidaksesi