Xbox tuli taloon - Sivu 3

Kovalevyn ihanuus konsolissa

Kovalevy on upea kapistus konsolissa nimenomaan "rajattoman" save/replay/yms-kapasiteettinsa ansiosta. Voi niitä useita kertoja kun olen Dreamcast:n ja Playstation 2:n kanssa manaillut että "damn, nyt pitää tuhota tuo save tai replay että saan tämän talteen" tai että "voi jum****ta, urheilupelin season-save vie koko muistikortin! Mars kauppaan uutta muistikorttia ostamaan." Kaikki tuo on Xboxilla historiaa, on hieno fiilis kun voi täysin surutta harrastaa pelitalletusten-kulustusjuhlia ja tallentaa niin monta Gothamin replayta kuin sielu sietää. Xboxiin myytävä muistikortti onkin lähinnä vain tietojen siirtämiseen toisesta Xboxilta toiseen.

Näin pikaisesti luettuna kovalevyn edut voi kuulostaa pikkujutulta mutta kun itse on käyttänyt sekä vain muistikortillisia konsoleita ja nyt kovalevyn kanssa, osaa arvostaa tätä ominaisuutta suuresti.

Pelit

Ja sitten itse peleihin. Ensimmäiset pelini ovat siis Halo ja Project Gotham Racing. Halon levyllä on pelattavat demot Oddworldista ja Fuzion Frenzystä, ja esittelyvideot Azurikista, NFL Fever 2002:sta, Bloodwakesta, Ampedista, Project Gothamista, Oddworldista ja Nightcasterista. Project Gothamin levyllä on esittelyvideot Oddworldistä, NFL Fever 2002:sta ja Ampedista sekä pelattava demoversio Fuzion Frenzystä.

Aluksi demoista:

Fuzion Frenzyn demossa on pelin noin 40-50 tasosta tarjolla vajaa kymmenen tasoa pelattavana. Peli vaikuttaa mukavalta party-peliltä hienojen graafisten efektien kera, sitä oli hauska pari kertaa pelata, mutta itse en täyttä hintaa tästä maksaisi.

Oddworld Munch's Odysee: God d**mn! Peli vaikuttaa loistavalta, en aluksi suunnitellut tämän hankkimista, mutta nyt on mieli muuttunut. Oddworldissa on minua miellyttävää outoa Lorne Lanningnin pieruhuumoria, heh, ja etenkin Munch on todella vekkuli tyyppi .Ohjaustuntuma oli erittäin hyvä ja tarkka, oikein hämmästyin kun pystyin heti ensimmäisellä kerralla juoksemaan putoamatta Abella kapeaa tietä pitkin jonka reunoilla oli miinakenttiä. Abe totteli ohjainta erinomaisesti. Grafiikka oli mukavaa, mutta ei nyt aivan tajunnan räjäyttävää ja pienenä miinuksena se tavallinen vika 3D-tasopeleissä, eli kamera ei tahdo aina pysyä pelaajan liikkeiden mukana.

Videoista voisi sen mainita että Nightcaster vaikuttaa lupaavalta, etenkin taikaefektit olivat näyttäviä.

Ja viimein ne pelit...Nämä eivät ole täydellisiä peliarvosteluja, vain lähinnä ennakoita jotka perustuvat lyhyeen parin päivän kokemukseen ja henkilökohtaisiin mielipiteisiini.

Seuraava sivu >

Kirjaudu kommentoidaksesi