Xbox tuli taloon - Sivu 6

Jotain huonoakin?

Ainoana suurempana miinuksena tulee mieleeni vain suuri pettymys kun tuli karu totuus esiin RCA-johdon antamasta kuvanlaadusta. Silmäni ovat tottuneet Dreamcastillä ja PS2:sella RGB-kaapelin tarkkaan kuvaan, joten suttuinen kuva mukana tulleella RCA-johdolla tuntui "karmealta". Harmittaa kun näkee kuinka hyvältä Gothamin ja Halon grafiikka näyttää, mutta RCA:n suttuisuus vie siitä parhaimman terän. Odottelenkin kädet ristissä s-video-kaapelin saapumista DVD Box Officesta ja suunnitelmissa on hankkia myös Xbox:n RGB-kaapeli.

Lopuksi

Kaiken kaikkiaan piinallinen tasan kuukauden kestänyt odotus on ollut kaiken odottamisen arvoista. Halo ja Project Gotham ovat olleet itselleni lähes täydellisiä julkaisupelejä, ainoastaan Dreamcast ja sen Soul Calibur ovat tarjonneet vastaavaa pelaamisen riemua heti uuden konsolin julkaisupäivästä alkaen. (ja nyt en ota laskuihin konsolikokemuksiani 80-luvulta, silloin pentuna innostui helposti vähän huonommistakin julkaisupeleistä :)

Muihin konsoleihin en Xboxin tehoja enkä muita ominaisuuksia tässä ala vertailemaan, itseäni kiinnostavat vain hyvät pelit, ei se minkä valmistajan merkki konsolin päällä lukee. Ja tämän jutun aiheenahan oli ennakkotunnelmani uudesta konsolistani, ei konsolisotiminen.

Jos rohkeutta ja kiinnostusta löytyy tarpeeksi, suosittelen lämpimästi Xbox:n tilaamista jo nyt. Mutta tottakai Xboxista ehtii nauttia sitten ensi maaliskuussakin Euroopan julkaisussa.

Kirjaudu kommentoidaksesi