E3 messut - 4. Päivä

Mukuramo & O-TO-GI

Näistä kahdesta vain Xboxille tulevasta pelistä on julkaistu video. Xbox ainakin yrittää saada kysyntää Japanin markkinoille. Katsokaa ja päätelkää itse.Mukuramo ja O-TO-GI

- Wombut


Halosta ja PGR:stä

Xbox Guru J. Allard on sanonut että Halon ja PGR:n nettiversiot eivät ole vain "päivityksiä", vaan täysverisiä jatko-osia. Minun omasta mielestäni tämä on hyvä uutinen. Kulkeekohan uusi Halo sittenkin nimellä Halo2?

- Wombut


Vultures kuvia

Vulturesissa pelaaja elää gladiaattorin kovaa elämää: Taistellen muita vastustajia vastaan, pelaajalla on monen sorttista kättä pidempää käytössä, useissa eri areenoilla, taistellessaan kaksin taistelua jossa on tasan kaksi vaihtoehtoa; Elämä tai kuolema.Kuvia: Vultures

- Unreal-Hawk


Core kuvia

Coressa pelaaja ohjaa "nelihenkistä" robotti-ryhmää, jossa jokaisella hahmolla on oma uniikki ominaisuus. Oikeata hahmoa täytyy käyttää oikeassa kohdassa.
Pelin ominaisuuksia (Copy&Paste -tekniikkaa tukien):
* First game ever with “personality views”, for example “Smell View” with Rex the dog.* A new universe of gigantic environments and hilarious creatures with a unique visual style.* Real interactive music and sound. Some enemy characters have their own theme songs. Learn them and you will defeat them more easily.* Switch between four characters during gameplay.* Destructable environment objects.
Kuvia: Core

- Unreal-Hawk


Xboxin myynti nousuun Yhdysvalloissa

Juuri ennen vuosittaisia E3 messuja, Microsoft pudotti Xboxin hintaa $100 USA:ssa, kun hinta ennen pudotusta oli $299 niin nyt se on $199. Toys 'R' Us:in johtaja, John Eyler, kommentoi myynnin nousua seuraavasti: "With the pricing adjustment that just took place, the lift in unit sales is fabulous."

- Unreal-Hawk


Tom Clancy'n Splinter Cell, Xbox exclusive!

E3 messujen viimeisenä päivänä Ubi Soft ilmoitti, että Tom Clancy -sarjan uusin peli, Splinter Cell, tulee olemaan Xbox exclusive! Splinter Cell julkaistaan Amerikassa tämän vuoden jouluna. Ajankohta on sopiva, sillä Ubi Soft kertoi myös, että Splinter Cellissä on online-tuki, vielä ei ole varmaa onko tuki vain sitä varten, että netistä voi hakea extra tavaraa peliin, vaiko ihan netissä pelattava.

- Unreal-Hawk


Kirjaudu kommentoidaksesi