Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Xbox Liven hinnoittelusta

Monia varmasti kiinnosta se kuinka paljon Xbox Live tulee maksamaan kuukaudessa tai vuodessa itse Startter Kitin mukana ostetun vuoden käyttöajan jälkeen. No hieman osviittaa saamme Pohjois-Amerikan hinnoittelusta jonka hinnoista MS on nyt kertonut seruaavaa:

  • Xbox Live yhden vuoden vuosimaksu: $49.99
  • Xbox Live kuukausi maksu: $5.99
  • Xbox Live Voice Communicator: $29.99
  • Xbox Live Starter Kit: $69.99

Tämän lisäksi mukaan tulee tänä syksynä mahdollisuus kokeilla palvelua kahden kuukauden ajan ilmaiseksi.

Ensimmäinen vaihtoehto on tarkoitettu heille jotka jo nauttivat palvelusta ja haluavat ostaa kokonaisen vuoden lisää peliaikaa. Tämän lisäajan ostaminen jenkeissä onnistuu niin netin kautta kuin myös jälleenmyyjiltä ostettavilla korteilla. Kuukausimaksu taas on tarkoitettu ihmisille jotka haluavat vain kokeilla Liveä tai esimerkiksi urheiluhulluille jotka haluavat pelata vain tiettynä vuodenaikana. Nyt myös ensimmäistä kertaa Xboxin Voice Communicatorin voi ostaa erikseen. Startter Kit pysyy ennallaan. Startter Kit sisältää siis Voice Communicatorin, vuoden peliaikaa ja joitakin Liven kautta pelattavia demoja.

Nämä hinnat astuvat Pohjois-Amerikassa voimaan syksyllä. Nyt ei sitten enään muuta kuin odotellaan ja jännitetään minkä hintainen palvelu tulee olemaan Suomessa ja ennen kaikkea koska se tulee myyntiin. Mutta eipä hätää, kun Suomen tai Euroopan osalta paljustuu jotain uutta, me kerromme siitä.

Kirjaudu kommentoidaksesi