Harvest Moon Magical Melody

Suositun pelisarjan uusin osa vie sinut omalle maatilallesi!

Vietä rauhallista elämää maaseudulla ja työskentele tullaksesi Forget-Me-Not-Valleyn parhaimmaksi maanviljelijäksi, kun Harvest Moon: Magical Melody saapuu Wiille! Valmistaudu kasvattamaan parasta satoa, tuottamaan laadukkainta maitoa, munia sekä villaa ansaitaksesi rahaa. Tavoitteenasi on myös palauttaa Harvest Goddess entiseen loistoonsa. Luontoon palaaminen ei ole koskaan aikaisemmin ollut näin hauskaa.

Pelaaja voi viettää aikaansa useilla eri tavoin Harvest Moon: Magical Melody -pelissä, jossa on tavoitteena luoda koko laakson paras maatila. Aikaa voi kuluttaa esimerkiksi maanviljelyyn, siemenien ostamiseen, tai sadon kasvattamiseen ja korjuuseen. Tällä tavalla maanviljelijäystävämme voivat ansaita rahaa, jolla voi ostaa erilaisia eläimiä kuten lehmiä, kanoja ja lampaita. Eläimet tuottavat laakson parasta maitoa, kananmunia sekä villaa. Jos pelaaja kaipaa pitkän ja rankan työpäivän jälkeen hieman lepoa, hän voi halutessaan tutkia vapaasti maatilan ympäristöä. Pelaaja voi lähteä kalastamaan, kaivamaan salaperäistä luolaa, etsimään eläimiä tai kuluttaa aikaansa katselemalla nähtävyyksiä.

Pelissä ei ole pelkästään kyse täydellisen elämän luomisesta maatilalla; pelaajien haasteena on palauttaa kiveksi muuttunut Harvest Goddess entiselleen. Ainoa tapa palauttaa hänet entiselleen on kerätä maahan piilotettuja taikanuotteja, joiden avulla pelaaja voi luoda taikamelodian hänelle. Saadakseen tällaisia nuotteja pelaajien täytyy hoitaa maatilaansa mahdollisimman hyvin ja täyttää tiettyjä vaatimuksia. Kun pelaaja on kerännyt viisi taikanuottia, hän voi vierailla Harvest Goddess -pyhäinjäännöksen luona ja esittää hänelle soitinta ja lopulta soittaa taikamelodian, kun kaikki nuotit on kerätty. Kun pelaaja tekee voittoa maatilallaan, hän voi käyttää raskaalla työllä ansaitsemiaan rahojaan sisustamalla kotinsa käyttäen erilaisia kodinsisustusmahdollisuuksia. Viisaat maanviljelijät voivat helpottaa päivittäistä työtaakkaansa ostamalla päivityksiä työvälineisiin, jolloin ne ovat entistä tehokkaampia ja vähentävät työnmäärää. Lisäksi myöhemmässä vaiheessa peliä pelaaja voi laajentaa maatilaansa.

Wii-ohjaimen ja Nunchuk-apuohjaimen ansiosta laakson tutkiminen ja työvälineiden käyttäminen ei voisi olla enää helpompaa. Ainutlaatuisen Wii-ohjaimen avulla pelaaja voi kokea itse miltä tuntuu korjata satoa omassa olohuoneessaan. Pelaaja voi myös kalastaa täysin uudella tavalla käyttämällä Wii-ohjainta kuin onkea – pelaaminen on helppoa ja hauskaa! Aivan kuten oikeassa elämässä, Harvest Moon: Magical Melody sisältää kaikki neljä vuodenaikaa, jotka vaikuttavat pelin tapahtumiin kuten sään vaihteluihin ja juhliin. Eri teemoilla varustetut juhlat tarjoavat tilaisuuden viettää hauska päivä ulkona ja tavata paikallisia asukkaita. Vuorovaikutus naapureiden kanssa saattaa johtaa sen tietyn tapaamiseen, avioliittoon tai jopa lapsien saamiseen.

Harvest Moon: Magical Melody -pelissä pelaaja voi kokea täysin uuden eläinjärjestelmän, jossa pelaaja voi ystävystyä laakson eläinten kanssa. Jos pelaajasta tulee tarpeeksi hyvä ystävä, eläimet eivät lähde heti karkuun, vaan ne jopa seuraavat pelaajan hahmoa. Jotkut eläimet osoittautuvat hyödyllisiksi pelaajalle – esimerkiksi, jos pelaaja ystävystyy delfiinin kanssa, se kantaa pelaajan pienelle saarelle, missä on täydellinen kalastuspaikka.

Pelaajat voivat myös haastaa ystävänsä erilaisissa minipeleissä moninpelitilassa. Haasta jopa kolme kaveriasi hevoskisassa, uintikisassa tai vaikkapa kalastusturnauksessa! Tuota täydellinen melodia ja tavoittele laakson parhaimman maanviljelijän titteliä Harvest Moon: Magical Melody -pelissä.

  • Aloita uusi elämä maanviljelijäkylässä.
  • Päämääränäsi on onnistua maanviljelijänä ammattilaisen ottein: hoitaa maatilaa, kasvattaa eläimiä ja paljon muuta.
  • Sisältää erilaisia maatilan eläimiä kuten hevosia, lehmiä ja lampaita, joita voit kasvattaa ja hoitaa.
  • Juttele kylän asukkaiden kanssa ja löydä elämäsi rakkaus.
  • Pelaa minipelejä ystäviesi kanssa ja avaa uusia minipelejä pelin aikana.

Kirjaudu kommentoidaksesi