Pipemania

Alkuperäinen Pipe Mania julkaistiin jo vuonna 1989 ja nautti heti valtavaa suosiota älypelien pelaajien keskuudessa haastavilla ja monipuolisilla kentillään. Pelistä tuli ilmiö, joka myi maailmanlaajuisesti miljoonia, tehden siitä yhden kaikkien aikojen suosituimmista älypeleistä. Nyt Pipe Mania on palannut pelaajien iloksi, tarjoten myös uudelle pelaajasukupolvelle mahdollisuuden tutustua tähän hauskaan ilmiöön.

Pipe Manian yksinkertaisuudessa on sen viehätys, sillä peli sopii kaikille ikän katsomatta. Tehtävänään pelaajalla on järjestää ennallata määrätty valikoima putkenpätkiä ruuduukkoon oikeassa järjestyksessä siten, että sisällä hitaasti, mutta vääjäämättömästi etenevä mönjä pysyy liikkeessä vuotamatta yli äyräiden. Peli vaatiikiin nopeita hoksottomia, silmän ja käden koordinaatiota ja kykyä suunnitella tapahtumia loogisesti eteenpäin.

Pelin uusi versio satsaa hyvään pelattavuuteen, joka oli mukana jo alkuperäisessä pelissä, mutta lisää mukaan nykyaikaisen grafiikan, laajennetut pelimuodot, uusia teemoja, hiotumman pelattavuuden sekä monipuolisempia palikoita ja osia tehden Pipe Maniasta entistä ehomman pelikokemuksen.

Kirjaudu kommentoidaksesi